Afkickkliniek Zoetermeer

en omgeving

Afkickkliniek Zoetermeer: andere opties

Ben je op zoek naar een afkickkliniek rondom Zoetermeer om van je verslaving af te komen? Er zijn ook alternatieven voor een klinische opname. Trubendorffer biedt een unieke verslavingsbehandeling waarbij je niet wordt opgenomen. Het is geen afkickkliniek waar je klinisch behandeld wordt. Je blijft tijdens een behandeling bij Trubendorffer gewoon thuis wonen.

Lees hier alles over het alternatief voor een afkickkliniek in Zoetermeer. Vanuit daar ben je zo bij een van de dichtstbijzijnde behandellocaties van Trubendorffer in Amsterdam of Utrecht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Het alternatief voor een verslavingskliniek in Zoetermeer

Denk je aan afkicken, dan komt een afkickkliniek al snel naar boven. In sommige gevallen is het inderdaad goed om opgenomen te worden. Je kan dan ongestoord herstellen. Ook ambulante zorg is een goed alternatief om van je verslaving af te komen. Bij deze vorm van verslavingshulp blijf je thuis in Zoetermeer wonen. Onder begeleiding leer je omgaan met de factoren die kunnen zorgen voor een terugval. Trubendorffer biedt daarom een effectief alternatief voor een verslavingskliniek. In Zoetermeer hebben we geen locatie, maar wel in Amsterdam en Utrecht. Als je last hebt van heftige ontwenningsverschijnselen kunnen we je eerst doorverwijzen naar een verslavingskliniek in Zoetermeer voordat we de ambulante behandeling beginnen.

Ambulante verslavingszorg bij Zoetermeer

Binnen een straal van 50 kilometer hebben we een behandellocatie in Utrecht. Ga je liever naar Amsterdam, 70 kilometer verderop? Daar staan onze professionals ook voor je klaar. Tijdens het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer herstel je in je eigen woonomgeving. Je komt regelmatig, zo’n één of meerdere keren per week, naar een van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding door onze betrokken professionals en deelname aan zelfhulpgroepen. Dankzij deze combinatie is jouw kans om permanent af te kicken het grootst.

Als je kiest voor ambulante verslavingszorg dicht bij Zoetermeer, zijn dit de stappen die we doorlopen:

  1. Je belt naar 0800-999 999 8 of mailt ons via intake@trubendorffer.nl voor een intake. We staan dag en nacht voor je klaar.  
  2. We doen een intake van ongeveer vier uur.  
  3. We leggen het behandelplan aan je voor.  
  4. Je starten met groepsgesprekken bij Trubendorffer of zelfhulpgroepen in je nabije omgeving. 
  5. Gemiddeld duurt een behandeling 20 weken. Deze bestaat uit persoonlijke gesprekken en groepsgesprekken op locatie, meetings van zelfhulpgroepen bezoeken en soms online contact. 

Afkicken met verslavingshulp in Zoetermeer?

De eerste stap bij het afkicken van een verslaving, is hulp zoeken. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose ben je aan het goede adres. Samen met jou passen we de behandeling aan op jouw behoeften. Is het nodig om eerst een lichamelijke detox te doen? Dan verwijzen we je eerst door naar een afkickkliniek in Zoetermeer voordat we je verder helpen. Daarna stellen we je behandelplan op.

Als je zoekt naar verslavingshulp in Zoetermeer en omgeving, heb je de keuze uit twee behandellocaties:

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

Behandellocatie Amsterdam Obiplein
Obiplein 18E
1094 RB Amsterdam

We helpen je graag bij het vinden van de juiste behandelmethode voor jou. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.