Afkickkliniek Westland

en omgeving

Wil jij van je verslaving afkomen, maar zie je een opname niet zitten? Dan kan verslavingshulp bij Trubendorffer een oplossing zijn. Wij zijn geen afkickkliniek, maar bieden ambulante behandelingen. Dat betekent dat je thuis blijft wonen en op een behandellocatie in de buurt behandelingen volgt. De dichtstbijzijnde afkickkliniek bij Westland in de buurt, zit in Den Haag. Hoe zo’n behandeling werkt, leggen we hier uit.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer kies je voor ambulante verslavingszorg in Westland en omgeving?

Of ambulante verslavingszorg in Westland of omgeving bij je past, hangt af van het soort verslaving waar je mee te maken hebt:

  • Ben je verslaafd aan alcohol, drugs of medicijnen? Dan heb je een lichamelijke verslaving. Afhankelijk van het middel dat je gebruikt en hoe vaak je het gebruikt, kunnen behoorlijke ontwenningsverschijnselen optreden als je zomaar stopt. Om daar op een veilige en verantwoorde manier mee om te gaan, is het verstandig eerst een detox te doen in een afkickkliniek in Westland of ergens anders. Als je lichaam helemaal ontgift is, dan kun je starten met een behandeling bij Trubendorffer.  
  • Heb je gedragsverslaving, zoals een gok-, relatie- of gameverslaving? Dan heb je geen last van afkickverschijnselen als je stopt met je verslaving. Je kan dan direct starten met ambulante verslavingshulp; in Westland of een andere woonplaats, maar ook op locatie in bijvoorbeeld Den Haag. 

Twijfel je of het nodig is om eerst een detox te doen? Neem dan contact op met onze intakeoffice. Zij bespreken de situatie samen met je en verwijzen je wanneer dat nodig is door naar een verslavingskliniek in Westland of ergens anders.

De voordelen van ambulante verslavingshulp in Westland en omstreken

Of je nu naar een afkickkliniek in Westland gaat of thuis blijft wonen tijdens je behandeling, het doel is altijd om leren om te gaan met je verslaving. De ene behandeling is niet beter dan de ander, maar er zitten wel een paar voordelen aan een ambulante behandeling.

  • Je kunt alles wat je leert direct in de praktijk brengen.  
  • Je leert omgaan met situaties die een risicofactor zijn voor jouw verslaving. De kans op terugval is daardoor kleiner. 
  • Je blijft naast je behandeling gewoon werken en studeren. Je hoeft je dus nergens te verantwoorden. 
  • Je familie en vrienden zijn in de buurt. Zij kunnen je steunen tijdens je behandeling.  

Verslavingskliniek in Westland? Kies voor een ambulante behandeling

Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar we hebben wel al duizenden mensen geholpen om van hun verslaving af te komen. Je blijft gewoon thuis wonen en het intensieve behandelprogramma volg je bij een behandellocatie in de buurt. Onze dichtsbijzijnde locatie voor verslavingshulp in Westland en omgeving zit in Den Haag.

Behandellocatie Den Haag
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag

Geïnteresseerd? Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals.