Afkickkliniek Hilversum

en omgeving

Afkickkliniek Hilversum: niet altijd nodig

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Hilversum, omdat je graag van je verslaving af wilt? Overweeg dan een behandeling bij Trubendorffer. Het behandelprogramma biedt een effectieve behandeling, zonder dat je wordt opgenomen in een afkickkliniek. Je blijft gewoon thuis wonen en spreekt een aantal keer per week af met je behandelaar bij een behandellocatie. We hebben geen behandellocatie in Hilversum, maar we kunnen je helpen bij onze behandellocatie in Utrecht. Trubendorffer is er voor jou.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingshulp in Hilversum

Woon je in of rondom Hilversum en denk je erover na om je te laten opnemen in een verslavingskliniek? Een afkickkliniek is niet altijd nodig. Er zijn meerdere opties voor verslavingshulp in de regio Hilversum. Zo kan je ook kiezen voor een ambulante behandeling. Bij deze optie blijf je thuis wonen terwijl je aan je herstel werkt. Je blijft gewoon werken, studeren of deelnemen aan andere activiteiten. Een paar keer per week bezoek je een van onze behandellocaties.z Tijdens de behandeling verwachten we dat je stopt met het gebruik van de verslavende middelen.

Waarom kiezen voor een verslavingskliniek in Hilversum?

Bij een lichamelijke verslaving kan een afkickkliniek de beste oplossing zijn. In een afkickkliniek heb je geen afleidingen van buitenaf. Je hoeft je op dat moment niet druk te maken om andere dingen. Daarnaast sta je dagelijks onder medische begeleiding. De medewerkers kunnen je goed in de gaten houden als de ontwenningsverschijnselen (te) heftig worden.

Na de detox kan je ervoor kiezen om over te stappen naar ambulante verslavingshulp. Je blijft dan gewoon gewoon thuis wonen en gaat een paar keer naar een behandellocatie voor verslavingszorgs. In Hilversum hebben we geen behandellocatie, maar je kan wel terecht in Utrecht. Welke behandeling het beste bij jou past, ligt aan jouw situatie. Onze professionals leggen je na de intake een passend behandelplan voor.

Waarom kiezen voor ambulante verslavingszorg in Hilversum?

Trubendorffer heeft geen behandellocatie voor verslavingszorg in Hilversum. Toch kunnen we je helpen als je daar woont. Je gaat naar een van onze behandellocaties, bijvoorbeeld in Utrecht. Doordat je tijdens de behandeling thuis blijft wonen, kan je gewoon blijven werken, sporten of afspreken met vrienden. De kans op een terugval is kleiner, omdat je leert omgaan met dagelijkse situaties en risicofactoren. De kans op een succesvolle behandeling is daarmee groter.

Hulp bij verslaving met Trubendorffer

Wil je hulp bij je verslaving en zoek je een afkickkliniek in Hilversum? Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose kan je terecht voor verslavingshulp zonder opname. Wij zijn dus geen verslavingskliniek in Hilversum. Met onze ambulante behandeling zijn al veel mensen van hun verslaving hersteld. Waarom zou jij het niet proberen? Bel vandaag nog naar 0800 – 999 9998 voor een eerste gesprek onze professionals. Als je toch naar een eerst een detox moet volgen, helpen wij je de juiste plek vinden.

Als je zoekt naar verslavingshulp in Hilversum en omgeving, is onze behandellocatie in Utrecht de dichtstbijzijnde locatie:

Behandellocatie Utrecht

Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht