Afkickkliniek Lelystad

en omgeving

Afkickkliniek Lelystad of hulp thuis

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Lelystad? Niet in elke situatie is opname nodig. Bij Trubendorffer bieden we ambulante zorg. We zijn dus geen afkickkliniek. Je blijft tijdens de behandeling gewoon thuis wonen in je vertrouwde omgeving bij deze vorm van verslavingshulp. Woon je in Lelystad, dan kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij een van onze behandellocaties in Amsterdam of Utrecht. Een aantal keer per week kom je naar de behandellocatie voor een gesprek met je behandelaar.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Opties voor verslavingszorg in Lelystad

Er zijn verschillende afkickklinieken in omgeving Lelystad. Toch is opname in een verslavingskliniek niet altijd nodig. Als je lichamelijk afhankelijk bent, kan een detox in een afkickkliniek de beste optie zijn. Maar als je verslaving vooral mentaal is, werkt een ambulante behandeling waarbij je thuis blijft wonen vaak beter. Bij Trubendorffer begrijpen we dat elke verslaving anders is. Onze professionals helpen je de beste route voor je herstel te vinden.

Voordelen van een verslavingskliniek in Lelystad

Hoewel Trubendorffer zelf geen afkickkliniek is, begrijpen we dat in sommige gevallen een detox in een verslavingskliniek de beste aanpak is. Bij een detox kan medische begeleiding cruciaal zijn. Je kan je volledig focussen op de detox. Samen met jou kijken we naar de beste aanpak voor jouw verslaving en situatie. Binnen ons netwerk kunnen we je verwijzen naar een geschikte afkickkliniek in de buurt van Lelystad. Daarna kan je de behandeling afmaken bij Trubendorffer, terwijl je in je eigen omgeving blijft.

De kracht van ambulante verslavingszorg

We geloven in de kracht van ambulante verslavingszorg. In Lelystad hebben we geen behandellocatie. Maar we helpen je graag bij een van onze locaties in Amsterdam of Utrecht. Je blijft in je vertrouwde omgeving en werkt samen met je behandelaar aan je herstel. De kans op succes is daardoor groter. Je dagelijkse leven gaat gewoon door. En je leert omgaan met verleidingen in je eigen omgeving.

Verslavingshulp in Lelystad bij Trubendorffer

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Lelystad? Het kan ook anders. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose biedt een professionele ambulante behandelaanpak om jou te helpen je leven terug te winnen van de verslaving. Hierbij blijf je in je eigen omgeving.

Als je zoekt naar verslavingshulp in Lelystad en omgeving, heb je de keuze uit drie behandellocaties:

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

Behandellocatie Amsterdam Obiplein
Obiplein 18E
1094 RB Amsterdam

Bel naar 0800 – 999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals. Samen bespreken we welke aanpak het beste is voor jouw situatie. Als je naar een afkickkliniek moet voor een detox, helpen wij je de juiste plek vinden in Lelystad.