Afkickkliniek Leiden

en omgeving

Afkickkliniek Leiden: opname hoeft niet altijd

Ben je op zoek naar hulp bij je verslaving in de regio Leiden? Een afkickkliniek is niet altijd nodig. Bij Trubendorffer begrijpen we dat iedereen uniek is en een andere aanpak nodig heeft. Onze behandeling is ambulant, je blijft gewoon thuis wonen. Als je in of rondom Leiden woont, kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij onze behandellocaties in Den Haag en Amsterdam. We zijn dus geen afkickkliniek, maar Trubendorffer is er om jou te helpen bij je herstel.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Soorten verslavingszorg in Leiden

Welke behandeling je nodig hebt, ligt aan verschillende factoren. Zoals waar je verslaafd aan bent en of je ook een lichamelijke verslaving hebt. Als je een lichamelijke verslaving hebt, is soms een afkickkliniek nodig voor een detox onder medische begeleiding. In andere gevallen is een behandeling in de eigen omgeving effectiever. Welke behandeling passend is, hangt af van hoe heftig je verslaving is.

Voordelen van een afkickkliniek in Leiden

Als je worstelt met een lichamelijke verslaving, kan een detox in een afkickkliniek nodig zijn. Tijdens het detoxproces heb je dan medische begeleiding. Daarnaast heb je zo min mogelijk last van afleiding. Dit kan in een verslavingskliniek in of rondom Leiden. Na de detox, kan je ervoor kiezen om je behandeling af te maken bij Trubendorffer, waar je thuis blijft wonen.

Of het nodig is om een detox te volgen in een afkickkliniek in Leiden of ergens anders hangt af van je situatie. Samen met ons team van professionals bekijk je wat het beste behandelplan is voor jou.

Voordelen van ambulante verslavingszorg in Leiden

Tijdens de ambulante behandeling blijf je thuis wonen en krijg je professionele begeleiding en ondersteuning. De kans op een terugval is kleiner, omdat je in je dagelijkse omgeving werkt aan je herstel en zo leert omgaan met uitdagingen in de praktijk.

Zoek je ambulante verlavingshulp in Leiden? De dichtstbijzijnde behandellocaties van Trubendorffer zijn niet ver. Deze zitten in Den Haag of in Amsterdam.

De verslavingshulp in Leiden van Trubendorffer

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Leiden, maar wil je liever niet opgenomen worden? Met ambulante verslavingszorg staat Trubendorffer voor je klaar. We begrijpen dat het herstellen van een verslaving een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we jou hulp waarbij je niet weg hoeft uit je vertrouwde omgeving. Samen werken we aan een betere toekomst, één stap tegelijk. Bel naar 0800 – 999 9998 voor een eerste gesprek met onze professionals. Als blijkt dat je toch naar een afkickkliniek moet voor een detox, helpen wij je de juiste plek vinden in regio Leiden.

Als je zoekt naar verslavingshulp in Leiden en omgeving, heb je de keuze uit drie behandellocaties:

Behandellocatie Den Haag
Bezuidenhoutseweg 115
2594 AD Den Haag

Behandellocatie Amsterdam Obiplein
Obiplein 18E
1094 RB Amsterdam