Afkickkliniek Leeuwarden

en omgeving

Zoek je een afkickkliniek in Leeuwarden? Dan is het goed om je bewust te zijn van de verschillende typen verslavingszorg in Leeuwarden, voordat je een keuze maakt. Je leest hier meer over de voordelen en stappen van de verschillende verslavingshulp in Leeuwarden.

Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar biedt ambulante zorg. We hebben geen behandellocatie in Leeuwarden, maar we helpen je graag verder bij onze locatie in Utrecht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Op zoek naar een verslavingskliniek in Leeuwarden?

Opgenomen worden in een afkickkliniek of verslavingskliniek in Leeuwarden is één manier van afkicken. Hierbij verblijf je in een kliniek waar je therapie en soms een lichamelijke detox krijgt. Het doel is om in een afgeschermde omgeving af te kicken, vrij van prikkels en afleiding, om zo de basis te leggen voor een gezonde levensstijl zonder verslaving. Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar biedt ambulante zorg. Dit is een ander type verslavingszorg, dat in de meeste gevallen blijvende positieve effecten heeft.

Ambulante verslavingszorg in Leeuwarden

Zoek je een alternatief voor een afkickkliniek in Leeuwarden, dan is ambulante verslavingshulp dus een goede optie. Ambulante zorg kan ook een nabehandeling zijn, nadat je een lichamelijk detoxbehandeling hebt gehad. Tijdens een ambulante behandeling blijf je thuis wonen en volg je een intensieve behandeling op een behandellocatie. Daardoor pas je wat je leert meteen toe in de praktijk. Deze manier van hulpverlening blijkt in veel gevallen erg effectief. Als je op zoek bent naar verslavingszorg in Leeuwarden, is een ambulante behandeling bij Trubendorffer een goede optie. We hebben geen behandellocatie in Leeuwarden, maar je kunt terecht bij onze locatie in Utrecht.

Dit zijn de voordelen van ambulante zorg:

  • Behoud van routine: je blijft thuis wonen en kunt je gewone activiteiten blijven uitvoeren.  
  • Persoonlijk behandelplan: samen met jou bekijken we wat je nodig hebt. Je krijgt persoonlijke begeleiding en therapie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. 
  • Familie en gemeenschap: je blijft verbonden met je familie, vrienden en sociale omgeving, wat bijdraagt aan een sterk vangnet. 
  • Omgaan met verleiding: je leert direct in de praktijk omgaan met risicofactoren van een terugval, waardoor jouw kans op succes het grootst is. 

Afkicken met verslavingshulp in Leeuwarden?

Welke behandeling je ook kiest, het is goed om professionele hulp te zoeken bij afkicken van drugs, alcohol of medicijnen. In sommige gevallen raden we aan om eerst een lichamelijke detox te doen bij een afkickkliniek in Leeuwarden. Ambulante verslavingszorg is een goede volgende stap. Tijdens het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer herstel je in je eigen woonomgeving en kom je wekelijks naar een van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding door onze betrokken professionals en deelname aan zelfhulpgroepen. Daarmee is jouw kans om permanent af te kicken het grootst.

Als je zoekt naar verslavingshulp in Leeuwarden en omgeving, is onze behandellocatie in Utrecht de dichtstbijzijnde locatie:

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

We helpen je graag bij het vinden van de juiste behandelmethode voor jou. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.