Afkickkliniek Friesland

en omgeving

Wil je van je verslaving afkomen en zoek je daar hulp bij? Dan kan ambulante zorg een oplossing bieden. Trubendorffer is geen afkickkliniek, maar biedt ambulante zorg. Bij een ambulante behandeling blijf je in je eigen omgeving wonen en ga je regelmatig naar een behandellocatie om daar een intensieve behandeling te volgen. We hebben geen behandellocatie in Friesland, maar je kunt wel bij onze locaties in Utrecht of Gelderland terecht. Op deze pagina ontdek je de mogelijkheden naast een traditionele afkickkliniek in Friesland.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingskliniek in Friesland

Ben je verslaafd en denk je aan een opname in een afkickkliniek in Friesland? Het is goed om te weten dat er meerdere opties zijn om van je verslaving af te komen. Afkicken in een verslavingskliniek in Friesland is er één van. Bij een behandeling in een afkickkliniek word je opgenomen. Je ondergaat dan een detox. Een andere manier is ambulante hulp, zoals Trubendorffer aanbiedt. Je bezoekt dan op afgesproken dagen een behandellocatie, minstens één keer en soms vaker in de week. De intensieve behandeling bestaat voor een groot deel uit groepsgesprekken en een-op-een begeleiding. Als je op zoek bent naar verslavingshulp in Friesland, zitten de dichtstbijzijnde locaties van Trubendorffer in Utrecht en Nijmegen.

Verslavingszorg in Friesland

Stoppen met een verslavende middelen, of het nu om alcohol, drugs of medicatie gaat, zorgt soms voor heftige afkickverschijnselen. Daarom is het moeilijk om zonder hulp af te kicken. Verslavingshulp zoeken is dus altijd een goede keuze. Welke behandeling het beste bij jou past, ligt aan jouw situatie en persoonlijke voorkeur. Soms zijn je onthoudingsverschijnselen zo heftig, dat het verstandig is om een detox te doen in een afkickkliniek in Friesland of omstreken. Daarna kun je terecht bij Trubendorffer voor de nabehandeling, een ambulante vorm van verslavingshulp. Ook in Friesland helpen we je graag met een behandeling vinden die het beste op jou aansluit.

Verslavingshulp regio Friesland: behandellocaties

Trubendorffer is geen afkickkliniek. Vanuit Friesland kun je naar onze locaties in Utrecht of Nijmegen reizen, waar je een ambulante behandeling volgt. We zijn ervoor om je te helpen met de meest passende behandeling voor jou.

Behandellocatie Utrecht
Mariaplaats 23
3511 LK Utrecht

Behandellocatie Gelderland
St. Annastraat 6
6524 GA Nijmegen

Wij hebben ook behandellocaties in andere steden zoals Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Den Bosch en nabij Maastricht. Bel ons voor een intakegesprek of om te kijken welke behandelmethode bij je past. We zijn 7 dagen per week, van 7:00 tot 22:00 uur bereikbaar op 0800 999 999 8.