Beste afkickkliniek Nederland

Kies voor ambulante zorg

Een afkickkliniek in Nederland aan het zoeken om je verslaving aan te pakken? Staak je speurtocht maar, want er is een beter alternatief. En wel bij jou om de hoek, op een behandellocatie van Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je hoeft niet te worden opgenomen, waardoor je tijdens het afkicken gewoon door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Plan direct jouw intake.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,8)
  • Behandeling volledig vergoed


Liever thuis slapen?

Hoe anders is dat in een afkickkliniek. Nederland telt er daar een aantal van, maar wij vinden dat je daar niet de juiste hulp krijgt. Je wordt er opgenomen voor een bepaalde tijd, waardoor je niet meer thuis slaapt. Je moet tijdelijk ook stoppen met werken of studeren. Wij denken niet dat dit de oplossing is.


Zeg NEE tegen de beste afkickkliniek van Nederland

Ook al zit je in de beste afkickkliniek van Nederland, je bent er afgesneden van je eigen leefomgeving. Daardoor ervaar je niet werkelijk hoe afkicken aanvoelt. Je weet niet hoe het thuis zal gaan. Een terugval ligt op de loer.


Zeg JA tegen ambulante zorg bij afkicken

Wij bieden daarom ambulante zorg bij het afkicken. Bij ons kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen. Zo voorkom je de ‘kliniekkater’, die vaak volgt op een behandeling in een afkickkliniek. Bij ons kun je terecht voor ambulante hulp bij verslaving en dubbele diagnose en we zitten door het hele land. Wij behandelen jouw verslaving op basis van de modernste inzichten, waaronder de Twaalfstappen methode. Bij ons kun je zo veel mogelijk je normale leven blijven leiden. Ga naar school, blijf je werk doen, beoefen je hobby’s.


Zo werkt een ambulante behandeling voor afkicken

Door de behandeling te integreren in je dagelijkse leven, bereiden wij je voor op het leven na je verslaving. Wij bieden je intensieve, ambulante gesprekstherapie met een vaste behandelaar. Deze gesprekken vinden plaats op één van onze behandellocaties, via telefoon, beeldbellen en e-mail. Veel flexibeler dan behandeling in een afkickkliniek.


Beter in vergelijking met afkickkliniek Nederland

Het bijzondere van onze aanpak? De combinatie van een uitgebreide intake en een intensieve behandeling die volledig op jou is afgestemd. Wachtlijsten kennen we niet, want we willen je gelijk helpen om je verslaving te bestrijden. Daarvoor hebben we toegewijde hulpverleners klaarstaan. Die toewijding verwachten we ook van jou. Wat we vooral niet willen: dat je incheckt in een afkickkliniek in Nederland en daar doet wat de behandelaars je voorschrijven. Wij willen dat jij je inzet en er alles aan doet om te stoppen met je verslaving. Dat is veeleisend, maar we weten zeker dat we jou daarmee echt helpen.


Onze zorg wordt vergoed

Voor de zorg die wij leveren, ben je wettelijk verzekerd via de verplichte basisverzekering. De behandeling die wij bieden voor jouw verslaving valt namelijk onder de specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Onze behandelingen worden altijd en volledig vergoed voor alle Nederlandse verzekerden, minus het wettelijk verplichte eigen risico, tenzij je voor een hoger eigen risico hebt gekozen. Dit werkt hetzelfde als bij opname in een afkickkliniek in Nederland. Heb je je eigen risico nog niet gebruikt voor andere zorg, dan dien je er dus rekening mee te houden dat je zorgverzekeraar dit bedrag bij jou in rekening brengt.


Maak een afspraak voor een intake

Wat je verder moet doen? Je hoeft alleen maar te bellen. Dat kan via ons gratis nummer 0800-999 999 8. Of je vult het online intakeformulier in, dan nemen wij contact op met jou. Kies je voor onze ambulante behandeling in Nederland, dan krijg je een persoonlijke cliëntcoach toegewezen, die gedurende je gehele behandeling jouw aanspreekpunt blijft voor niet-behandelinhoudelijke zaken. Onze intake office is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

☎ Praat nu met een deskundige