Afkickkliniek Zuid-Afrika

Afkicken op jouw manier

Denk je erover om je aan te melden bij een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Dit is niet altijd nodig. Voor het afkicken van je verslaving bestaan nog veel meer mogelijkheden. Het is vooral belangrijk om de best passende behandeling voor jouw verslaving te kiezen. Om af te kicken kun je gewoon bij jou in de buurt terecht. Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de beste keus is of juist niet? Wij helpen jou aan de juiste behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Ervaringen afkickkliniek Zuid-Afrika

Het klinkt als de ideale plek om van drank of drugs af te komen: een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Je zit in een nieuwe omgeving met minder verleiding. Je hoeft met niets anders bezig te zijn dan met afkicken. En na thuiskomst ga je afgekickt en wel door met je leven. Echter is het vaak niet nodig om helemaal naar Zuid-Afrika af te reizen voor de juiste behandeling. Hier in Nederland zijn er ook genoeg mogelijkheden om je aan te melden voor de juiste behandeling voor jou. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze deskundigen, dan helpen zij jou verder.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Waarom een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Er is volgens ons geen enkele objectieve reden om verslavingszorg aan te bieden in buitenlandse oorden zoals Zuid-Afrika. Naar het buitenland gaan maakt het voor veel verslaafden moeilijk om niet terug te vallen bij terugkomst. Terugkeer naar je normale ritme is vaak heel lastig. Toch kan een opname in een afkickkliniek voor bijvoorbeeld een korte detox, nodig zijn voor je herstel. Wanneer dit nodig blijkt kunnen onze medewerkers jou doorverwijzen naar een passende afkickkliniek. Na die opname kan je doormiddel van een ambulante behandeling werken aan je herstel vanuit je vertrouwde omgeving. Wil je meer weten over detox en/of ambulante behandeling neem dan contact op met onze medewerkers.


Waarom een ambulante behandeling?

Behandelingen van Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose, zijn persoonlijk en erop gericht om je dagelijkse leven intact te laten. Je slaapt gewoon thuis en kan je dagelijkse bezigheden blijven doen terwijl je jouw behandeling volgt op één van onze behandellocaties. Zo leer je in de praktijk hoe je met verleidingen om moet gaan. De kans op een terugval is hierdoor kleiner dan na een verblijf in afkickkliniek Zuid-Afrika of ander land.


Een eetstoorniskliniek in Zuid-Afrika

Niet alleen mensen met een drugs- of alcoholverslaving denken soms dat ze goed af zijn in een buitenlandse afkickkliniek. Zuid-Afrika of ander ver land: ook met een eetstoornis of eetverslaving, kun je er terecht.

Toch geloven wij dat ook dan ambulante hulp vaak beter werkt bij een eetverslaving. Onze behandeling is intensief en bewezen effectief. Je hoeft niet te worden opgenomen in een afkickliniek in Zuid-Afrika. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen we samen met jou je eetstoornis aanpakken, terwijl je dagelijkse leven gewoon doorgaat.


Wat kost een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Niet elke zorgverzekeraar vergoed verslavingszorg in z’n geheel. Zeker niet als deze in een buitenlandse afkickkliniek (Zuid-Afrika, Thailand enzovoort) plaatsvindt. De intensieve, ambulante zorg die wij bieden, wordt wél volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Wij leveren specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Houd wel rekening met het wettelijk verplichte eigen risico. Heb je je eigen risico nog niet geheel gebruikt, dan brengt je zorgverzekeraar dit bij jou in rekening.

Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de juiste keuze is? Bel ons op: 085 019 2594. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Samen gaan we opzoek naar en behandeling Je kunt dus altijd bellen voor een intake of terugbelverzoek. Kies je voor onze ambulante behandeling in Nederland, dan krijg je een persoonlijke cliëntcoach toegewezen, die gedurende je gehele behandeling jouw aanspreekpunt blijft.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.