Afkickkliniek Zuid-Afrika

Ambulante zorg werkt beter

Denk je erover om je aan te melden bij een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Dat is vaak niet nodig. Om af te kicken kun je gewoon bij jou in de buurt terecht. Zo’n ambulante behandeling werkt vaak nog beter ook. Bovendien kun je zo doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de beste keus is of juist niet? Wij helpen jou aan de juiste behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Ervaringen afkickkliniek Zuid-Afrika

Het klinkt als de ideale plek om van drank of drugs af te komen: een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Je zit in een nieuwe omgeving met minder verleiding. Je hoeft met niets anders bezig te zijn dan met afkicken. En na thuiskomst ga je afgekickt en wel door met je leven. Helaas blijkt in de praktijk dat een behandeling in een buitenlandse afkickkliniek (Zuid-Afrika, Thailand of waar dan ook) niet de ideale manier is om van je verslaving af te komen.


Waarom niet naar afkickkliniek Zuid-Afrika?

Er is volgens ons geen enkele objectieve reden om verslavingszorg aan te bieden in buitenlandse oorden zoals Zuid-Afrika. Sterker nog, bij veel verslaafden ligt een terugval op de loer na thuiskomst. Je zit niet meer in de zon met vijf therapeuten om je heen en dat houdt het volhouden lastiger. Bovendien ben je er afgesneden van je eigen leefomgeving. Terugkeer naar je normale ritme is vaak heel lastig. Een terugval ligt op de loer.


Waarom liever een ambulante behandeling?

Behandelingen van Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose, zijn persoonlijk en erop gericht om je dagelijkse leven intact te laten. Je slaapt gewoon thuis en kan je dagelijkse bezigheden blijven doen terwijl je jouw behandeling volgt op één van onze behandellocaties. Zo leer je in de praktijk hoe je met verleidingen om moet gaan. De kans op een terugval is hierdoor kleiner dan na een verblijf in afkickkliniek Zuid-Afrika of ander land.


Een eetstoorniskliniek in Zuid-Afrika

Niet alleen mensen met een drugs- of alcoholverslaving denken soms dat ze goed af zijn in een buitenlandse afkickkliniek. Zuid-Afrika of ander ver land: ook met een eetstoornis of eetverslaving, kun je er terecht.

Toch geloven wij dat ook dan ambulante hulp vaak beter werkt bij een eetverslaving. Onze behandeling is intensief en bewezen effectief. Je hoeft niet te worden opgenomen in een afkickliniek in Zuid-Afrika. Je blijft in je eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen we samen met jou je eetstoornis aanpakken, terwijl je dagelijkse leven gewoon doorgaat.


Wat kost een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Niet elke zorgverzekeraar vergoed verslavingszorg in z’n geheel. Zeker niet als deze in een buitenlandse afkickkliniek (Zuid-Afrika, Thailand enzovoort) plaatsvindt. De intensieve, ambulante zorg die wij bieden, wordt wél volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Wij leveren specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Houd wel rekening met het wettelijk verplichte eigen risico. Heb je je eigen risico nog niet geheel gebruikt, dan brengt je zorgverzekeraar dit bij jou in rekening.

Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de juiste keuze is? Bel ons op: 0800-999 999 8. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Je kunt dus altijd bellen voor een intake of terugbelverzoek. Kies je voor onze ambulante behandeling in Nederland, dan krijg je een persoonlijke cliëntcoach toegewezen, die gedurende je gehele behandeling jouw aanspreekpunt blijft.

☎ Praat nu met een deskundige