Afkickkliniek Zuid-Afrika

Afkicken op jouw manier

Denk je erover om je aan te melden bij een afkickkliniek in Zuid-Afrika? Dit is niet altijd nodig. Voor het stoppen met je verslaving bestaan nog veel meer mogelijkheden. Het is vooral belangrijk om de best passende behandeling voor jouw verslaving te kiezen. Om af te kicken kun je gewoon bij jou in de buurt terecht. Bij Trubendorffer bieden we een ambulant behandelprogramma. Hier blijf jij thuis wonen tijdens je behandeling en kom je regelmatig naar één van onze behandellocaties voor contact met je behandelaar. Wij zijn dus geen afkickkliniek en hebben ook geen kliniek in Zuid-Afrika. Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de beste keuze is of juist niet? Wij helpen jou aan de juiste behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Ervaringen afkickkliniek Zuid-Afrika

Het klinkt als de ideale plek om van drank of drugs af te komen: een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Je zit in een nieuwe omgeving met minder verleiding. Je hoeft met niets anders bezig te zijn dan met afkicken. En na thuiskomst ga je afgekickt en wel door met je leven. Echter is het vaak niet nodig om helemaal naar Zuid-Afrika af te reizen voor de juiste behandeling. Hier in Nederland zijn er ook genoeg mogelijkheden om je aan te melden voor de juiste behandeling voor jou, bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze deskundigen, dan helpen zij jou verder.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Waarom een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Naar het buitenland gaan maakt het voor veel verslaafden moeilijk om niet terug te vallen bij terugkomst. Terugkeer naar je normale ritme is vaak heel lastig wanneer je opgenomen bent geweest in een afkickkliniek. Met de behandeling van Trubendorffer blijf je thuis wonen en volg je jouw behandeling door regelmatig onze behandellocatie te bezoeken. Zo kun je de dingen die je leert meteen toepassen in het dagelijks leven. Dat is anders dan wanneer je voor weken of maanden in een andere omgeving bent, bijvoorbeeld in een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

Toch kan een opname in een afkickkliniek voor bijvoorbeeld een korte detox, nodig zijn voor je herstel. Wanneer dit nodig blijkt kunnen onze medewerkers jou doorverwijzen naar een passende afkickkliniek. Na die opname kan je doormiddel van een ambulante behandeling werken aan je herstel vanuit je vertrouwde omgeving. Wil je meer weten over detox en/of ambulante behandeling neem dan contact op met onze medewerkers.


Waarom een ambulante behandeling?

Behandelingen van Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose, zijn persoonlijk en erop gericht om je dagelijkse leven intact te laten. Je slaapt gewoon thuis en kan je dagelijkse bezigheden blijven doen terwijl je jouw behandeling volgt op één van onze behandellocaties. Zo leer je in de praktijk hoe je met verleidingen om moet gaan. De kans op een terugval is hierdoor kleiner dan na een verblijf in afkickkliniek Zuid-Afrika of ander land.


Wat kost een afkickkliniek in Zuid-Afrika?

Niet elke zorgverzekeraar vergoedt verslavingszorg in z’n geheel. Zeker niet als deze in een buitenlandse afkickkliniek (Zuid-Afrika, Thailand enzovoort) plaatsvindt. De intensieve, ambulante zorg die wij bieden, wordt wél volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Wij leveren specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ). Houd wel rekening met het wettelijk verplichte eigen risico. Heb je je eigen risico nog niet geheel gebruikt, dan brengt je zorgverzekeraar dit bij jou in rekening.

Let op: Indien je verzekerd bent bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid, geldt het bovenstaande helaas niet.

Weten of een afkickkliniek in Zuid-Afrika voor jou de juiste keuze is? Bel ons op: 0800 999 999 8. Wij zijn bereikbaar. Samen gaan we opzoek naar en behandeling. Je kunt dus altijd bellen voor een intake of terugbelverzoek. Kies je voor onze ambulante behandeling in Nederland, dan krijg je een persoonlijke cliëntcoach toegewezen, die gedurende je gehele behandeling jouw aanspreekpunt blijft.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.