afkickkliniek in maastricht

wij kunnen je helpen

Woon je in de omgeving van Maastricht en ben je verslaafd aan bijvoorbeeld medicijnen, drugs of alcohol? Bij Trubendorffer helpen we je van je verslaving af, we behandelen bijna alle verslavingen. We kunnen je zo nodig verwijzen naar een afkickkliniek in Maastricht, bijvoorbeeld voor een detoxbehandeling. Je volgt de behandeling daarna zoveel mogelijk thuis, omdat dat de omgeving is waar je straks zonder verslaving gaat leven.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Afkickkliniek in Maastricht

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Maastricht? Trubendorffer is geen afkickkliniek, wij helpen je met een ambulante behandeling om zoveel mogelijk thuis van je verslaving af te komen. We hebben 7 verschillende behandellocaties in Nederland, namelijk in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg en nabij Maastricht. Meestal is het niet nodig om te worden opgenomen. Mocht dit wel zo zijn, dan kunnen we je eventueel doorverwijzen naar een afkickkliniek in Maastricht. Wij zoeken altijd samen met jou naar de beste behandeling van je verslaving.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Afkicken in Maastricht

Bij Trubendorffer werken we met een bewezen effectief ambulant verslavingsprogramma. Je volgt de hele behandeling bij ons op de locaties, zonder opname in een afkickkliniek. Bij Trubendorffer behandelen we de meeste verslavingen, en kunnen we je ook gericht verwijzen als dat nodig is.

Als je verslaafd bent aan bepaalde drugs, medicijnen of alcohol, is het soms nodig om enkele dagen opgenomen te worden in een afkickkliniek voor een detoxbehandeling. Je stopt dan met het verslavende middel onder medisch toezicht, zodat je lichamelijk vrij wordt van het middel. De detox kan plaatsvinden in een afkickkliniek in Maastricht, waarna je de rest van de behandeling in je eigen woonomgeving volgt.


Wat kost een behandeling in Maastricht?

Het maakt niet uit waar je jouw behandeling volgt. De kosten van je behandeling worden meestal volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Je betaalt daarbij alleen je eigen risico (in 2024: 385 euro). Heb je vragen over de kosten? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.


Behandeling bij Trubendorffer

Woon je in de omgeving van Maastricht en wil je van je verslaving af? Bel ons voor meer informatie. Je kunt ons elke dag bereiken op telefoonnummer 0800 999 99 8. Je kan ook direct een afspraak maken voor jouw eerste gesprek.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.