Afkickkliniek drugs

Ambulante zorg werkt beter

Hoe sneller je de symptomen van een drugsverslaving erkent en hulp zoekt, hoe groter de kans is dat je er voor altijd vanaf komt. Ben je verslaafd aan drugs en overweeg je opname in een afkickkliniek? Drugsproblematiek hoeft meestal niet klinisch aangepakt te worden. In sommige gevallen is een detox behandeling wel nodig. Mocht het nodig zijn, dan volg je eerst een detox behandeling in een erkende verslavingsinstelling elders. Onze professionele ambulante zorg helpt je om voorgoed te stoppen met drugs. Geen kliniek dus, maar gewoon in je eigen omgeving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Naar een afkickkliniek voor drugs in Nederland?

Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose biedt een unieke verslavingsbehandeling waarbij het niet nodig is dat je voor langere tijd wordt opgenomen in een buitenlandse afkickkliniek om van je drugsverslaving af te komen. Je blijft gewoon in Nederland, in je eigen huis en je eigen bed. Onze ambulante behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan een ‘klassieke’ afkickkliniek voor drugs.


Na verblijf in afkickkliniek drugs: veel kans op terugval

Als je zelf niet van je verslaving af kunt komen, heb je professionele hulp nodig. Stop je in een afkickkliniek met drugs, dan moet je je volledig aanpassen aan een vooraf bepaald schema en een nieuw dagritme. Na je verblijf in de afkickkliniek keer je terug naar je normale ritme. Dat kan heel lastig zijn. Er is veel kans dat je in een gat valt of de verleiding niet kunt weerstaan om weer te gebruiken. Terugval wordt gezien als het allergrootste probleem bij drugsverslaving.


Stoppen met drugs: afkickkliniek is niet de enige optie

Voor veel mensen is het beter om niet uit hun dagelijkse routine te stappen. Bij ons kun je daarom ambulante gesprekstherapie volgen met een vaste behandelaar en veel contact via telefoon, Beeldbellen en e-mail. Dit in combinatie met intensieve gesprekken op één van onze behandellocaties in Nederland. En met groepstherapieën en zelfhulpgroepen op de behandellocatie. We zijn gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Nijmegen, Den Bosch en nabij Maastricht. Alle aandacht gaat naar één helder doel: herstellen van je verslaving en verdergaan met een ‘gewoon’, stabiel en gelukkig leven.


Behandeling zonder afkickkliniek

Bij Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele behandeling geloven we in persoonlijke behandelingen die je leven zo veel mogelijk laten doorgaan. Anders dan bij afkicken van drugs in een afkickkliniek, slaap je thuis en blijf je bezig met je eigen activiteiten. Werken of studeren bijvoorbeeld, en het uitoefenen van je hobby’s. Dit in nauwe samenwerking met hoogopgeleide professionals: psychologen, verslavingsartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen. Je behandeling en dagelijkse leven zijn nauw met elkaar verweven. Dat is belangrijk om goed te kunnen functioneren in de maatschappij.


Geen afkickkliniek voor drugs maar ambulante zorg

Maak je geen zorgen dat je naar een afkickkliniek moet om van je drugsverslaving af te komen. Iedereen vanaf 18 jaar die met verslavingsproblematiek worstelt, kan een ambulante behandeling volgen bij Trubendorffer hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Onze zorg wordt altijd en volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Je hoeft alleen maar te bellen. Dat kan via ons gratis nummer 0800-999 999 8. Onze intake office is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, 7 dagen per week. Het online intakeformulier invullen kan ook, dan nemen wij contact met jou op.

Wil je meer informatie over ambulant afkicken van je drugsverslaving en hiervoor niet naar een afkickkliniek in Nederland of daarbuiten? Neem contact met ons op via 0800 – 999 999 8.

☎ Praat nu met een deskundige