Afkickkliniek Brabant

wij kunnen je helpen

Woon je in de omgeving van Noord Brabant en wil je van je verslaving af? Neem dan contact op met Trubendorffer. Wij zijn weliswaar geen afkickkliniek in Brabant, maar behandelen je met een ambulant programma. Je volgt de behandeling dus in je eigen omgeving. Zo ben je het beste voorbereid op een verslavingsvrij leven na het afronden van je behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Afkickkliniek in Brabant

Erkennen dat je verslaafd bent is niet makkelijk. Het is de eerste stap in de richting van genezing en een leven zonder verslaving. In veel gevallen kun je van je verslaving afkomen zonder opgenomen te worden in een afkickkliniek. Brabant heeft twee Trubendorffer-behandellocaties waar je terecht kunt, in Tilburg en in Den Bosch. Wil je liever ergens anders behandeld worden? Dan kun je ook op onze locaties in Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam of nabij Maastricht terecht.


Niet naar de afkickkliniek in Brabant

Bij Trubendorffer geloven we dat je het beste van je verslaving kunt herstellen wanneer je thuis woont. Dit is immers de omgeving waarin je na de behandeling verder leeft. Wij kiezen daarom voor een bewezen effectief ambulant programma, waarbij je in je eigen omgeving afkickt en begeleid wordt om een terugval te voorkomen. Opname in een afkickkliniek is meestal niet nodig om van je verslaving af te komen.


Wat kost een behandeling?

In Nederland vallen de kosten van verslavingszorg onder de basisverzekering. Je betaalt dus alleen je eigen risico. In 2021 is dat  €385, tenzij je zelf voor een hoger eigen risico gekozen hebt. We willen echter niet dat de kosten een probleem vormen om van je verslaving af te komen. Neem daarom contact met ons op als de kosten een probleem vormen voor je behandeling, dan kunnen we kijken hoe we dat het beste op kunnen lossen.


Hulp bij verslaving: Trubendorffer

Ben je op zoek naar een professionele afkickkliniek in Brabant? Neem dan contact op met Trubendorffer door te bellen naar 0800-999 9998. Op onze behandellocaties in Noord Brabant (locatie Den Bosch of Tilburg) werken deskundige verslavingsexperts je van je verslaving afhelpen, zonder dat je hoeft te worden opgenomen.
☎ Praat nu met een deskundige