Dinsdagdip

Heb jij er last van?

Hoor jij mensen verzuchten “Ik heb een dinsdagdip” of “Wat word ik van die dinsdagdip misselijk”? En vraag jij je dan af wat een dinsdagdip eigenlijk is en hoe je een dinsdagdip kan voorkomen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit wat de betekenis van een dinsdagdip oftewel Tuesday dip is. Kort gezegd komt de dinsdagdip door XTC die een kater veroorzaakt. Ook geven we dinsdag dip tips. Wil je blijvend van de dinsdagdip af? Herstel met ons intensieve behandelprogramma terwijl je gewoon thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wat is een dinsdagdip?

Je krijgt een Tuesday dip oftewel dinsdagdip door XTC te gebruiken. De betekenis van de dinsdagdip is eigenlijk heel simpel. XTC is een pepdrug die populair is op feesten en festivals en wordt daarom veel in het weekend gebruikt. De kater die je na 2–3 dagen kan krijgen wordt de dinsdagdip genoemd.


Ik heb een dinsdagdip

Veel XTC-gebruikers voelen zich van een dinsdagdip misselijk, moe en somber. Deze klachten verergeren wanneer je XTC combineert met alcohol of andere drugs.


Hoe overleef ik de dinsdagdip?

Ben jij op zoek naar effectieve dinsdag dip tips? Je lichaam heeft door de XTC te veel energie en serotonine gebruikt en die moet je in de dagen daarna weer aanvullen. Doe rustig aan en eet gezond. Maar de beste manier blijft toch om de dinsdagdip te voorkomen. Vind je het moeilijk om te stoppen met XTC? Zoek dan hulp, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Stoppen met XTC bij Trubendorffer

Vraag jij je regelmatig af “Hoe overleef ik de dinsdagdip?” Versla die vervelende dinsdagdip en herstel van je XTC-verslaving met het effectieve behandelprogramma van Trubendorffer. Je woont thuis en komt regelmatig naar één van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Met deze combinatie zijn al duizenden mensen blijvend hersteld van hun verslaving. Wil je meer weten? Je bereikt Trubendorffer op 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8