Ayahuasca Amsterdam

wat is het?

Ayahuasca is een hallucinogene drank uit Zuid-Amerika die ook in Nederland steeds populairder wordt. Het wordt meestal gebruikt als onderdeel van spirituele of religieuze ceremonies. Voor zover bekend is ayahuasca niet verslavend, maar je kunt er wel enigszins afhankelijk van worden. Wil jij stoppen met ayahuasca in Amsterdam? Dan kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wat is ayahuasca?

Ayahuasca is een bittere roodbruine drank met een sterke hallucinogene werking. Het is een natuurlijke drank die uit een combinatie van verschillende planten gemaakt wordt. Ayahuasca zorgt er in eerste instantie voor dat je gaat overgeven en diarree krijgt; daarna ontstaan de psychedelische effecten. Er zijn worden verschillende rituelen aangeboden in Amsterdam met ayahuasca. Door het heftige effect gebruiken mensen deze drank eigenlijk alleen maar in ritueel groepsverband.


Stoppen met ayahuasca in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en is ayahuasca iets wat je regelmatig gebruikt? Dan zou het kunnen dat je afhankelijk geworden bent. Ayahuasca is waarschijnlijk niet lichamelijk of geestelijk verslavend. Wel kun je het idee hebben dat je ayahuasca nodig hebt om geestelijk gezond te blijven. Ayahuasca is echter een giftig middel, dat bij herhaaldelijk gebruik tot ernstige gezondheidsschade kan leiden. Zoek dan ook professionele hulp, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Wanneer je wilt stoppen met ayahuasca in Amsterdam, kun je terecht bij één van de twee locaties van Trubendorffer in onze hoofdstad. Wij behandelen zelf geen ayahuascaverslaving, maar kunnen je wel verwijzen naar behandelaars die je helpen herstellen van je verslaving.


Contact

Wanneer je te vaak gebruikt maakt van ayahuasca en in Amsterdam wilt herstellen van je verslaving, kun je terecht bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij verwijzen je dan voor een goede behandeling. Je bereikt ons op telefoonnummer 0800-999 9998. Als je een terugbel- of terugmailverzoek achterlaat op onze website, nemen wij contact met je op.
☎ Bel 0800 - 999 999 8