Amsterdam drugs

Wordt er veel gebruikt?

Het drugsgebruik in Amsterdam neemt al jaren toe. Toeristen komen naar Amsterdam om drugs te gebruiken. Daarnaast gebruikt ook de lokale bevolking drugs in toenemende mate in het dagelijkse leven. Trubendorffer maakt gebruik van een behandelprogramma waarmee we al veel mensen van hun drugsverslaving hebben helpen herstellen. Je volgt je behandeling op één van onze behandellocaties en kunt gewoon thuis blijven wonen tijdens de behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Amsterdam drugs

Onze hoofdstad staat bij veel buitenlanders bekend om het gebruik van marihuana en harddrugs als XTC, heroïne en cocaïne. Voornamelijk jonge toeristen kiezen er dan ook voor om hun vakantie door te brengen in Amsterdam en drugs uit te proberen. In Amsterdam worden drugs vooral gebruikt in clubs en op festivals. Onderzoekers trekken echter aan de bel dat ook het drugsgebruik in Amsterdam buiten het nachtleven toeneemt.


Drugsgebruik in Amsterdam

Uit analyse van het rioolwater in Amsterdam blijkt dat drugs in de hoofdstad relatief veel gebruikt worden ten opzichte van andere grote Nederlandse steden als Utrecht en Eindhoven. Naar schatting werd in 2018 dagelijks zo’n 3 kilo cocaïne gesnoven. Ook neemt het gebruik van methamfetamine en XTC toe volgens het rapport van het Europese Agentschap voor Drugs en Drugsverslaving.


Drugsverslaving in Amsterdam

In de grote steden worden meer drugs gebruikt dan daarbuiten. Hoewel exacte cijfers ontbreken, is het waarschijnlijk dat er daarom in Amsterdam ook meer mensen verslaafd zijn aan drugs. Heb je zelf een drugsprobleem? Schaam je daar dan niet voor en zoek hulp. Dat is de beste manier om van je verslaving af te komen.


Trubendorffer helpt bij drugsverslaving

Woon je in Amsterdam en zijn drugs een probleem voor je? Dan kun je terecht bij Trubendorffer voor hulp om van je verslaving te herstellen. Wij hebben verschillende behandellocaties door heel Nederland, waaronder twee in Amsterdam. Onze methode is gebaseerd op ambulante behandeling dit betekent dat je tijdens de behandeling thuis blijft wonen – dat is immers waar je de rest van je verslavingsvrije leven leeft. Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0800-999 9998 of via onze website.

☎ Bel 0800 - 999 999 8