Oxycodon 10 mg

hoe lang werkt het?

Hoe lang werkt oxycodon 10 mg en wat zijn met oxycodon 10 mg de ervaringen van gebruikers? Een belangrijk risico van oxycodon 10 mg, dat ook als recreatieve drug gebruikt wordt, is de kans op verslaving. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je stoppen met een intensief behandelprogramma, dat je bij ons volgt terwijl je thuis woont.

12 Tips om veilig je medicatie af te bouwen
Wil je veilig afbouwen van medicatie? Doe dit dan altijd samen met je arts. Download nu onze 12 tips afbouwen van medicatie
Je hoeft geen gegevens achter te laten, je krijgt het écht helemaal gratis.

Wat is oxycodon 10 mg?

De sterke pijnstiller oxycodon is verkrijgbaar als tablet van 5, 10, 15, 20, 30, 40, 60, 80 en 120 mg en als injectievloeistof. Er zijn veel gebruikers van oxycodon 10 mg die daar een prijs voor betalen: zij ervaren veel bijwerkingen en raken makkelijk verslaafd aan deze pijnstiller. Heb jij last van een oxycodonverslaving? Kom dan naar Trubendorffer.


Hoe lang werkt oxycodon 10 mg?

Wanneer je oxycodon 10 mg slikt, merk je het pijnstillende effect meestal binnen 30 minuten tot een uur. De werking houdt gemiddeld 4 tot 8 uur aan.

Ruim 2,7 miljoen volwassen Nederlanders hebben al een keer slaap- of kalmeringsmiddelen gebruikt.
Trimbos Instituut, 2021

Wat is de straatwaarde van oxycodon 10 mg?

Voor oxycodon 10 mg is de prijs in de apotheek ongeveer 1 euro per tablet. De straatwaarde van oxycodon 10 mg ligt ongeveer 10 keer zo hoog. Er is daardoor een ware handel ontstaan, doordat mensen die oxycodon 10 mg over hebben deze op straat verkopen als recreatieve drug.


Herstel van je pijnstillerverslaving bij Trubendorffer

Gebruik jij oxycodon 10 mg en kun je er niet zelf mee stoppen? Over het stoppen met oxycodon 10 mg zijn de ervaringen van mensen bij Trubendorffer zeer positief. Velen van hen zijn blijvend gestopt en kunnen weer leven zonder hun verslaving. Je komt meerdere malen naar één van onze behandellocaties, waar je deelneemt aan zelfhulpgroepen en persoonlijk begeleid wordt door één van onze professionals. Je herstelt in je eigen woonomgeving, waarmee de kans van slagen het grootst is. Wil jij hier meer over weten? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
 

"Ik heb een beter beeld gekregen hoe het afbouwen van mijn medicatie in zijn werk gaat. Samen met mijn arts heb ik inmiddels een duidelijk plan in kaart gebracht." – Matthijs