Afkickkliniek seks

niet nodig!

Seks is meestal fijn en gezond. Maar seks kan ook een verslaving worden. Gelukkig hoef je niet naar een afkickkliniek om met seks te stoppen. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose werken we met een ambulant behandelprogramma. Wij helpen je afkicken van je seksverslaving terwijl je thuis blijft wonen. Je komt voor je behandeling regelmatig naar één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wanneer ben je verslaafd aan seks?

Kenmerkend voor een seksverslaving is een obsessie met seks. Je kunt niet stoppen, terwijl je merkt dat het niet goed voor je is. Seks wordt een overlevingsmiddel om pijn te onderdrukken. Je moet steeds vaker seks hebben en geniet er steeds minder van. Je zoekt steeds meer risicovolle situaties op. Je gewone activiteiten en relaties leiden eronder.


Gevolgen van een seksverslaving

Een seksverslaving kan je leven op veel manieren beïnvloeden:

  • Emotioneel: verminderd zelfrespect, schaamte, schuldgevoelens, leeg gevoel, somberheid, onvermogen tot intimiteit
  • Lichamelijk: ongevoeligheid voor aanraking en seksuele handelingen
  • Sociaal: eenzaamheid, sociale isolatie, ruzie met familie en vrienden, problemen met werk of studie
  • Financieel: hoge kosten van prostitutiebezoek, porno etc.

Naar een afkickkliniek voor seks?

Om te herstellen van een seksverslaving kun je kiezen voor een opname in een afkickkliniek om met seks te stoppen. Gelukkig is dat meestal niet nodig. Het voordeel van een ambulante behandeling is dat je gewoon thuis blijft wonen en je de steun van je familie en vrienden blijft ervaren. Ook is de overgang naar het leven na de behandeling groter na opname in een kliniek.


Afkicken van je seksverslaving bij Trubendorffer

Wanneer je wilt herstellen van je seksverslaving, hoef je niet naar een afkickkliniek om met seks te stoppen. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen van je verslaving, zodat je weer van een gezond seksleven kunt genieten. Je volgt onze intensieve behandeling terwijl je thuis woont en op afspraak bij ons op de locatie langskomt. Bel ons op 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8