Afkickkliniek Amsterdam

Wij helpen je

Zoek je een afkickkliniek in Amsterdam? Om af te kicken hoef je niet per se naar een kliniek. Afkicken van drugs, drank of medicijnen kan ook ambulant. Dat betekent dat je gewoon thuis kan blijven wonen en dat je op onze behandellocaties de behandelingen volgt. Amsterdam kent twee locaties waar je wordt behandeld, maar niet intern hoeft te verblijven. En omdat je niet wordt opgenomen, kan je gewoon doorgaan met werken of studeren.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Op zoek naar een afkickliniek in Amsterdam?

Stoppen met je verslaving is niet gemakkelijk. Je kan last krijgen van ontwenningsverschijnselen, zowel geestelijk als lichamelijk, die voor veel ongemak kunnen zorgen. Bij Trubendorffer, hulp bij verslaving en dubbele diagnose, ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wij weten wat er komt kijken bij een afkickproces. Samen met jou gaan we de strijd aan met welke verslaving dan ook.


Afkickliniek Amsterdam meestal niet nodig!

De soms heftige onthoudingsverschijnselen die optreden als je stopt met het gebruik van verslavende middelen maken op eigen houtje afkicken vaak erg moeilijk. Zoek daarom hulp. Dat is geen schande, je bent juist sterk als je dit doet. In sommige gevallen zijn de onthoudingsverschijnselen te heftig. Het is dan verstandig een detox behandeling te doen voordat je begint aan de rest van je afkickproces. Mocht het nodig zijn, dan volg je eerst een detox behandeling in een erkende verslavingsinstelling elders. Dit kan bijvoorbeeld bij Fundamentum. Na de detox helpen we je graag met de rest van je behandeling.

Onze professionals werken onder andere op twee behandellocaties in Amsterdam. Afkickklinieken zijn dit dus niet. Zij helpen je tijdens het afkickproces en bij het aanpakken van de problemen en oorzaken die aan je verslaving ten grondslag liggen.

Doordat wij ambulante zorg verlenen, hoef je niet de rest van je leven on hold te zetten. Je blijft gewoon thuis wonen en kunt wat je leert meteen toepassen in de dagelijkse praktijk. Daarom is onze hulpverlening in de meeste gevallen effectiever dan behandeling in een afkickkliniek, waar je toch in een afgeschermde bubbel zit.


Afkickkliniek of ambulante hulp bij verslaving?

In Amsterdam staan onze professionals voor je klaar op de volgende behandellocaties:

Geschutswerf 14
1018 BX Amsterdam

en

Obiplein 18 E
1094 RB Amsterdam

Wij hebben ook behandellocaties in andere steden, te weten Tilburg, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, nabij Maastricht en Den Bosch.

Voor een intake kan je bellen met ons gratis telefoonnummer 0800 – 999 999 8. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.


Overwin je verslaving

Op onze behandellocaties werken hoogopgeleide professionals zoals psychologen, verslavingsartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen. Zij zetten zich dagelijks in om mensen van hun verslaving af te helpen.

Door hun ruime ervaring, kennis en expertise weten ze wat er komt kijken bij het overwinnen van een verslaving, maar ook wat er moet gebeuren om een terugval te voorkomen. In dat kader worden ook zelfhulpgroepen aangeraden.


Professionele hulp in Amsterdam

Wil je stoppen met drugs, drank of medicijnen? Dan is het verstandig om hier professionele hulp bij in te schakelen. Dat hoeft meestal niet in een afkickkliniek. Amsterdam (en Tilburg, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Den Bosch) hebben behandellocaties van Trubendorffer waar we je helpen met het afkicken van je verslaving.

Onze deskundige hulpverleners bieden je persoonlijke, ambulante hulp. Zij helpen je je verslaving te erkennen en aan te pakken, waardoor jij uiteindelijk de winnaar bent. Ook zorgen wij voor goede nazorg. Ben jij er klaar voor om je verslaving een halt toe te roepen en weer gelukkig te worden?

☎ Praat nu met een deskundige