Afkickkliniek Amsterdam

Wij helpen je

Zoek je een afkickkliniek in Amsterdam? Om af te kicken van jouw verslaving kun je terecht bij Trubendorffer. Bij ons kun je een ambulante behandeling volgen voor drugs-, drank- of medicijnverslaving. Dat betekent dat je tijdens je behandeling thuis blijft wonen en dat je op onze behandellocaties de behandelingen volgt. In Amsterdam hebben we twee locaties waar je wordt behandeld, maar niet intern hoeft te verblijven Soms is het raadzaam om voorafgaand aan de ambulante behandeling een detox behandeling in een afkickkliniek te volgen. Onze experts kijken graag met jou mee wat voor jou de best passende behandelmethode is.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Op zoek naar een afkickliniek in Amsterdam?

Stoppen met je verslaving is niet gemakkelijk. Je kan last krijgen van ontwenningsverschijnselen, zowel geestelijk als lichamelijk, die voor veel ongemak kunnen zorgen. Bij Trubendorffer, hulp bij verslaving en dubbele diagnose, ben je aan het juiste adres om je verslaving te laten behandelen. Wij weten wat er komt kijken bij een afkickproces. Samen met jou gaan we de strijd aan met welke verslaving dan ook.


Afkickkliniek Amsterdam of ambulante hulp?

De soms heftige onthoudingsverschijnselen die optreden als je stopt met het gebruik van verslavende middelen maken op eigen houtje afkicken vaak erg moeilijk. Zoek daarom hulp. Dat is geen schande, je bent juist sterk als je dit doet. In sommige gevallen zijn de onthoudingsverschijnselen te heftig. Het is dan verstandig een detox behandeling te doen in een afkickkliniek voordat je begint aan de rest van je afkickproces. Na de detox kun je bij ons terecht voor de rest van je behandeling. Wij helpen jou graag bij het vinden van de behandeling die het beste op jou aansluit.

Onze professionals werken onder andere op twee behandellocaties in Amsterdam. Deze behandellocaties zijn geen afkickklinieken. Zij helpen je tijdens het afkickproces en bij het aanpakken van de problemen en oorzaken die aan je verslaving ten grondslag liggen.

Doordat je bij een ambulante behandeling in je eigen omgeving blijft wonen, kun je wat je leert meteen toepassen in de dagelijkse praktijk. Onze vorm van hulpverlening is in vele gevallen erg effectief gebleken. Bij sommige mensen pakt het afkicken nog beter uit wanneer eerst een detox behandeling gevolgd wordt. Dit verschilt per persoon, onze experts kijken graag met je mee welke manier van afkicken voor jou het best passend is.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Onze behandellocaties in Amsterdam

In Amsterdam staan onze professionals voor je klaar op de volgende behandellocaties:

Geschutswerf 14
1018 BX Amsterdam

en

Obiplein 18 E
1094 RB Amsterdam

Wij hebben ook behandellocaties in andere steden, te weten Tilburg, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch en nabij Maastricht.

Voor een intake of om te kijken welke behandelmethode bij jou past, kan je bellen met ons gratis telefoonnummer 085 019 7271. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.


Overwin je verslaving

Op onze behandellocaties werken hoogopgeleide professionals zoals psychologen, verslavingsartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen. Zij zetten zich dagelijks in om mensen van hun verslaving af te helpen.
Door hun ruime ervaring, kennis en expertise weten ze wat er komt kijken bij het overwinnen van een verslaving, maar ook wat er moet gebeuren om een terugval te voorkomen. In dat kader worden ook zelfhulpgroepen aangeraden.


Afkicken van je verslaving in Amsterdam

Wil je stoppen met drugs, drank of medicijnen? Dan is het verstandig om hier professionele hulp bij in te schakelen. Dat kan bij ons door middel van ambulante hulp, of in combinatie met een detox elders in een afkickkliniek. Wij kijken met je mee welke behandelmethode het meest geschikt voor jou is. In Amsterdam (en Tilburg, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Den Bosch) hebben wij behandellocaties waar we je helpen met het afkicken van je verslaving.

Onze deskundige hulpverleners bieden je persoonlijke, ambulante hulp. Zij helpen je je verslaving te erkennen en aan te pakken, waardoor jij uiteindelijk de winnaar bent. Ook zorgen wij voor goede nazorg. Ben jij er klaar voor om je verslaving een halt toe te roepen en weer gelukkig te worden?

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.