Afkickkliniek alcohol

Kies voor ambulante hulp

Stoppen met een verslaving is moeilijk, helemaal als het om alcohol gaat. Dat is immers overal te koop en een borrel drinken wordt gezien als gezellig en normaal. Maar ook jij kunt van je alcoholprobleem afkomen. Je hoeft hiervoor niet naar een afkickliniek. Alcohol uit je leven bannen kan gewoon thuis dankzij een ambulante behandeling.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Afkickkliniek alcohol

Wij weten precies wat je nodig hebt om te zorgen dat je van je alcoholverslaving herstelt. Zonder afkickkliniek. Alcohol problemen oplossen zonder professionele hulp lukt eigenlijk niemand. Schakel daarom onze hulp in. Trubendorffer biedt een unieke verslavingsbehandeling die je thuis kunt volgen.


Wanneer afkicken van alcohol?

Een alcoholverslaving ontstaat niet van de een op de andere dag. Meestal gaat dit geleidelijk. Drink jij regelmatig alcohol? Dan is het goed om je af te vragen waarom dat zo is. Zo kun je erachter komen of alcohol een probleem je is of dat misschien kan worden.

Ook is het goed om een alcoholdagboek bij te houden, bijvoorbeeld twee weken lang. Hierdoor krijg je inzicht in je gebruik. Als je standaard meer dan 14 glazen per week drinkt (bij vrouwen ligt de grens op 7), zit je in de gevarenzone. Het belangrijk om op tijd hulp te zoeken.


Stoppen met alcohol? Afkickkliniek is niet nodig

Trubendorffer helpt jou met veel toewijding om van je verslaving af te komen, stevig in je schoenen te staan en je leven weer op de rit te krijgen. Op een behandellocatie van Trubendorffer krijg je een intensieve behandeling van psychologen, verslavingsartsen, psychiaters, maatschappelijk werkers en ervaringsdeskundigen.


Thuis afkicken van alcohol

Wij vinden dat je niet de juiste hulp krijgt in een afkickkliniek. Je wordt daar opgenomen voor een bepaalde tijd, waardoor je niet meer thuis kunt slapen. Je moet daardoor tijdelijk ook stoppen met werken of studeren.

Bij Trubendorffer hoef je niet te worden opgenomen, waardoor je tijdens het afkicken gewoon door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Wij geloven hier erg in. Na een behandeling in een beschermde omgeving is het vaak heel moeilijk om de nieuwe levensstijl vol te houden in het dagelijks leven. Maar jij weet door de ambulante behandeling die je bij ons krijgt al hoe te leven zonder verslaving.

Praten met een ervaringsdeskundige is een goede eerste stap om jouw situatie te bespreken en te bepalen of je hulp nodig hebt om te stoppen met drinken. Bel via 0800 – 999 999 8 of maak direct een afspraak.
☎ Praat nu met een deskundige