Behandeling alcoholverslaving

abstinentie als behandelmethode

Verslavingszorg zoals vroeger werd geboden is duur en kost veel tijd. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een nieuwe, kosteneffectieve behandelmethode bij alcoholverslaving, die snel resultaat bereikt en effectief is. Zo biedt ook Trubendorffer intensieve en ambulante behandelingen bij verslavingen. Wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met een alcoholverslaving kun je kiezen voor een behandeling die jou helpt om je alcoholverslaving te verslaan.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Hoe werkt een behandeling van alcoholverslaving?

Misschien vraag je je af: “Hoe wordt met een ambulante behandeling, alcoholverslaving dan overwonnen”? Door de focus van een behandeling bij alcoholverslaving te leggen op het bereiken van totale abstinentie!


Behandeling alcoholverslaving met totale abstinentie

De behandeling alcoholverslaving van Trubendorffer is gericht op totale abstinentie oftewel onthouding van alcohol. Dit is nodig om de verslaving volledig achter je te kunnen laten, zonder dat er kans is op terugval.

Wanneer ‘gecontroleerd drinken’ wordt toegestaan tijdens de behandeling alcoholverslaving, duurt het verslavingsproces lang en zal de na-behandeling meerdere malen zwaarder zijn. Er moet resoluut afscheid worden genomen van verslavende gewoontes, waardoor de afkickverschijnselen het snelst voorbij zullen zijn. Trubendorffer heeft bewezen dat totale abstinentie van alcohol werkt!


Individuele behandeling alcoholverslaving

Trubendorffer heeft een heldere visie op het gebied van de behandeling van alcoholisme. Wij vinden dat mensen met een verslavingsprobleem zo snel en zo goed mogelijk moeten worden geholpen om hun verslaving te kunnen overwinnen. De behandeling alcoholverslaving moet (kosten)effectief zijn en resultaat boeken. Wij vinden dat hulpverlening moet worden aangepast aan de individuele behoeften en zorgvraag.


Aanmelden behandeling

Trubendorffer biedt eigentijdse verslavingszorg die laagdrempelig is, als in geen of korte wachtlijsten en een no-nonsense klimaat. Er wordt hulp geboden, gericht op totale abstinentie, die werkt en waarbij een goede sfeer voorop staat. Wil je meer weten over Trubendorffer, of wilt je eens kennismaken in een intake gesprek? Bel 0800-999 999 8.

☎ Bel 0800 - 999 999 8