ZorgDomein

zo gebruik je het

Als je hulp zoekt bij jouw verslaving krijg je vaak te maken met meerdere zorgverleners. Het is dan makkelijk om het overzicht kwijt te raken. ZorgDomein is een online portaal dat je helpt om dit overzicht te bewaren. Ontdek wat ZorgDomein precies is en hoe het een rol speelt in de verslavingszorg.

Heb je een verslaving en zoek je hulp bij het stoppen? Bij Trubendorffer bieden we je een op maat gemaakte behandeling. Plan een intakegesprek of praat met één van onze deskundigen. 

☎ Bel 0800 - 999 999 8

Wat is ZorgDomein?

ZorgDomein is een digitaal platform dat in Nederland wordt gebruikt om de communicatie tussen zorgverleners en patiënten makkelijker te maken. Via het platform kunnen beide partijen op een overzichtelijke en veilige manier verwijzingen, afspraken en diagnostische aanvragen inzien en beheren. Het platform verbetert de communicatie en coördinatie van zorg. Zo wordt de verslavingszorg gemakkelijker en beter bereikbaar gemaakt voor zorgverleners en patiënten.

Wie kunnen op ZorgDomein inloggen?

Zowel zorgverleners als patiënten kunnen op ZorgDomein inloggen. Zorgverleners kunnen hiervoor een account aanvragen via de website van ZorgDomein. Wil je als patiënt inloggen op het platform? Ook dan heb je een account nodig. Jouw verwijzer, zoals de huisarts, kan dit account voor je aanmaken. Vervolgens ontvang je per mail een persoonlijke link waarmee je op ZorgDomein kunt inloggen.

Verwijzing inzien op ZorgDomein

Als je hulp nodig hebt bij jouw verslaving, komt het regelmatig voor dat je wordt doorverwezen naar andere zorgverleners. De huisarts verwijst je bijvoorbeeld door naar een organisatie die gespecialiseerd is in hulp bij jouw specifieke verslaving. Weet je niet meer naar wie je bent doorwezen? Dan kan je ZorgDomein inloggen en in jouw account precies zien welke verwijzingen je allemaal hebt. Klik voor meer details op de specifieke verwijzing die je wilt bekijken.

Hulp bij een verslaving

Ben je op zoek naar een behandeling voor jouw verslaving? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose – is gespecialiseerd in ambulante behandeling. Hierbij kan je gewoon thuis behandeld worden. We helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar stoppen met hun verslaving. Ook voor jou hebben we een passende oplossing. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.