Seksverslaving

Verslaafd aan seks

Als je last hebt van een seksverslaving dan heb je een alsmaar groeiende behoefte aan seksuele activiteiten. Meestal vind je hier geen bevrediging in. Dankzij het internet en de enorme beschikbaarheid van porno ben je niet de enige in Nederland die last heeft van een seksverslaving. Wij kunnen je hulp bieden bij een seksverslaving. Plan nu jouw intake of bel ons op 0800 – 999 999 8.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Hoe onstaat een seksverslaving?

Relatief vaak maar zeker niet altijd is het ontstaan van een seksverslaving gelegen in de emotionele verwaarlozing door één of beide ouders tijdens het opgroeien. Een gebrek aan affectie of zelfs mishandeling tijdens de jeugd zorgt voor een vergrootte kans voor het oplopen van een seksverslaving. En omdat schaamte een onderdeel van je probleem is, zal je je seksverslaving vaak voor jezelf houden.


Ik ben vrouw en seksverslaafd

Steeds meer vrouwen hebben last van een seksverslaving. Ben je een vrouw? Dan kun je dit gevoel nog sterker hebben. Dit maakt het onderkennen van je probleem extra moeilijk. Gelukkig is een seksverslaving goed te behandelen. Bij ons kunnen we je helpen om van je seksverslavingsprobleem af te komen.


Gevaren seksverslaving

Een verslaving aan seks is absoluut geen feest. Je kunt problemen krijgen op lichamelijk, emotioneel, sociaal en juridisch vlak. Zeer voorkomende gevaren als je een seksverslaving hebt, zijn uitputting, geslachtsziekten, zelfbeschadiging en soms zelfs zelfmoord. Je zondert jezelf af omdat je schuldgevoelens en schaamte hebt. Relaties lopen stuk en op je werk kan je ook niet meer volledig functioneren. Je gaat je grenzen steeds vaker opschuiven waardoor je met een seksverslaving zelfs in juridische problemen kan komen.


Heb ik een
seksverslaving?

Je schaamt je, liegt of verzint smoesjes. En je voelt je vaak leeg en depressief. Een seksverslaving kan zorgen voor problemen met relaties die steeds groter worden. Je verslaving aan seks is een geheim waar je niet over durft te praten, het kan zo erg worden dat seks je leven gaat beheersen.

Symptomen van een verslaving aan seks

Onderscheid tussen een gezonde drang naar seks of een seksverslaving is niet altijd makkelijk te onderscheiden. Je hebt last van een seksverslaving als:

  • je wilt stoppen maar het lukt je niet
  • je seksuele gedrag steeds grotere en extremere vormen aanneemt
  • je seksuele gedrag negatieve gevolgen voor je relatie, werk of studie heeft
  • je last hebt van sterk wisselende gemoedstoestanden.

Herken jij je in de symptomen van een seksverslaving? Dan ben je mogelijk seksverslaafd en is het tijd om hulp te zoeken.


Behandeling seksverslaving

Je hoeft je niet te schamen als je last hebt van een seksverslaving. Wij kunnen we je hulp bieden bij een seksverslaving. Trubendorffer is voorloper in Nederland op het gebied van het succesvol behandelen van seksverslavingen. Onze behandeling is intensief en bewezen effectief. Je hoeft niet naar een kliniek ver weg. Je blijft gewoon thuis wonen of werken. Je behandeling wordt volledig vergoed vanuit de verplichte basisverzekering en we kunnen je direct hulp bieden. Wil je stoppen? Wij kunnen je helpen.

Wij kunnen je helpen bij een verslaving aan seks. Jij hoeft alleen te bellen (0800-999 999 8). De eerste stap is altijd de belangrijkste.

Maak ook gebruik van onze online therapie. Je hebt wekelijks gesprekken met je behandelaar via beeldbellen. Daarnaast krijg je opdrachten, filmpjes en educatie toegestuurd zodat je ook thuis aan je verslaving kunt werken. Wil je ook gebruik maken van onze groepssessies? Dat kan! Onze groepssessies zijn via onze online mogelijkheden te volgen. Kom van je seksverslaving af, bel ons nu voor een intake:

Jouw situatie bespreken? Je mag altijd bellen.

Sharon
Trubendorffer

Onlangs ben ik behandeld voor mijn seksverslaving. Mijn gedrag was onbeheersbaar geworden en heeft grote schade aangericht in mijn privéleven. Via internet vond ik Trubendorffer. Wat mij aansprak waren de korte wachttijden en de klantgerichte benadering. De behandeling kon ik goed combineren met mijn werk. Ik werd direct via de hulplijn te woord gestaan en men was vriendelijk en deskundig. De sfeer die ik ervoer bij de behandeling hielp mij mijn zelfvertrouwen terug te vinden en steunde mij bij het praten over mijn situatie met vrienden en familie. De behandeling kent een duidelijk stappenplan en was gericht op mijn persoonlijke situatie. Zodoende kreeg ik inzicht in mijn onvervulde verlangens, vluchtpatronen en irrationele gedrag en heb ik geleerd hoe ik de verleiding kan weerstaan. Ik ben terug aan het stuur.
- Jasper
Categorie: Seksverslaving