Trucjes alcoholist

welke zijn er?

Heb jij vaste verstop plekken voor alcohol? En ben je de typische smoesjes van een alcoholist zat? Neem dan contact op met Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij helpen je de trucjes van een alcoholist herkennen. Met ons intensieve behandelprogramma herstel je in je eigen woonomgeving.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de alcoholtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer ben je een alcoholist?

Nederland telt ruim 82.000 alcoholisten. Zij drinken te veel alcohol, ondanks dat hun drankgebruik problemen oplevert. Hun verlangen naar alcohol is zo sterk dat ze wel willen minderen, maar dat niet kunnen.


Trucjes van een alcoholist

Bekende smoesjes van een alcoholist zijn feestjes of andere redenen verzinnen om te drinken. Ze hebben vaak verstop plekken voor alcohol, zodat ze stiekem kunnen drinken. Ook liegen over het drankgebruik en het verdoezelen van dranklucht met bijvoorbeeld kauwgom of pepermunt kan wijzen op alcoholisme.


Gevolgen van drankverslaving

De trucjes van een alcoholist zijn meestal bedoeld om te voorkomen dat jij en je naasten de moeilijke waarheid onder ogen moeten zien, namelijk dat je een alcoholprobleem hebt. Daarmee zet je echter wel je relaties op het spel. Bovendien voelen de meeste alcoholisten zich schuldig en schamen ze zich voor hun verslaving. Dat is helemaal niet nodig. De eerste stap om te herstellen is het onder ogen zien van je probleem. Pas als je je probleem erkent, kun je hulp zoeken, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Stoppen met alcohol bij Trubendorffer

Ben jij de trucjes van een alcoholist zat? Wil je stoppen met alcohol drinken, maar lukt dat niet zonder hulp? Bij Trubendorffer staan we klaar om je te helpen. Je komt regelmatig naar één van onze behandellocaties voor professionele verslavingshulp. Je woont thuis en herstelt in je eigen omgeving, waar je leert omgaan met dagelijkse verleidingen. Ben jij klaar om te herstellen van je verslaving? Zet dan vandaag die eerste stap en bel ons op 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek.

☎ Bel 0800 - 999 999 8