Winterwarmte voor iedereen

samen sterk in herstel

Op 8 december 2023 openen Trubendorffer, Fundamentum en TruColours haar deuren voor een inspirerende Open Dag met als thema “Winterwarme voor iedereen: samen sterk in herstel“. Deze Open Dag brengt iedereen samen in een sfeer van verbinding, ondersteuning en groei.

Wat kun je verwachten?

  • Workshops: Ervaar boeiende workshops verzorgd door Trubendorffer, Fundamentum en TruColours.
  • Zelfhulpgroepen: Maak kennis met meer dan 10 zelfhulpgroepen die klaarstaan om hun ervaringen te delen en ondersteuning te bieden. Ook zijn de deuren van de zelfhulpgroep de NA geopend voor iedereen.
  • Voor de naasten: Stichting Naast en AGOG staan paraat met informatieve stands, waar naasten zich kunnen laten informeren en verbinden.
  • Live Optredens: Laat je betoveren door de talenten binnen onze community tijdens diverse live optredens van artiesten.
  • Gratis Eten: Ervaar de heerlijke maaltijden, hapjes en (alcoholvrije) drankjes, allemaal gratis aangeboden door onze foodtrucks!
  • Winterse Warmte: Maak je geen zorgen om de kou! Wij hebben gezorgd voor heaters om een heerlijke winterwarmte te creëren voor iedereen.

Waar en wanneer?

Datum: 8 december 2023
Tijd: 16.00 – 21.30u
Locatie: Geschutswerf 12
Toegang is Gratis!

Trubendorffer, TruColours en Fundamentum nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag waarin herstel centraal staat. De Open Dag is gratis toegankelijk voor iedereen die zin heeft om langs te komen. Samen zijn we sterk in herstel. We hopen je te mogen verwelkomen op onze Open Dag 2023!