Afkickkliniek Drenthe

En omgeving

Verslaving kan een verwoestende impact hebben op jou en je dierbaren. Of het nu gaat om alcohol, drugs, gokken of een andere verslavende gewoonte, het kan moeilijk zijn om de controle terug te krijgen. Gelukkig zijn er meerdere opties voor hulp bij verslaving. Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Drenthe? Dan kunnen wij je alsnog helpen, ondanks dat wij geen behandellocatie hebben in Drenthe en omgeving. Het kan prettig zijn om de behandeling te volgen in een stad waar je niet bekend bent. Je kunt namelijk een ambulante behandeling bij ons volgen in Utrecht of Nijmegen. Dit betekent dat je niet naar een afkickkliniek in Drenthe hoeft, maar aan je herstel kunt werken terwijl je thuis blijft wonen en regelmatig naar een van onze behandellocaties komt, zonder dat je je leven volledig hoeft te onderbreken. Na de afspraak met je behandelaar ga je weer naar huis en verder met je dagelijkse leven. Stop vandaag met je verslaving en bel ons via 0800 – 999 999 8.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingskliniek Drenthe

Hoewel sommige mensen baat hebben bij opname in een afkickkliniek in Drenthe, is dit niet altijd de beste optie. Het kan praktische uitdagingen met zich meebrengen, zoals het regelen van werk, gezinsverplichtingen of andere verantwoordelijkheden. Gelukkig biedt ambulante verslavingszorg een alternatief. Bij Trubendorffer volg je ambulante behandelingen, waardoor je niet naar een afkickkliniek in Drenthe hoeft te gaan om hulp te krijgen. Met ons programma kom je langs op een van onze behandellocaties (bijvoorbeeld in Utrecht of Nijmegen) en kun je thuis werken aan je herstel.

Het voordeel van ambulante behandelingen ten opzichte van een afkickkliniek in Drenthe

Het idee om naar een afkickkliniek Drenthe te gaan is waarschijnlijk het eerste wat er in je opkomt wanneer je wilt stoppen met je verslaving. Echter, ambulante behandelingen bieden verschillende voordelen die het overwegen waard zijn zoals:

Behoud je dagelijkse routine
Het opgenomen worden in een afkickkliniek is een onderbreking van je dagelijkse leven. De behandelingen van Trubendorffer stellen je in staat om je dagelijkse routine te behouden, zoals werk, school en familieverplichtingen, terwijl je toch werkt aan je herstel.

Flexibiliteit
Met onze behandelingen behoud je veel flexibiliteit in termen van planning en timing. Je hoeft niet te voldoen aan de strakke schema’s en regels die vaak gepaard gaan met opname in een afkickkliniek in Drenthe. Dit maakt het gemakkelijker om de behandeling aan te passen aan jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Geïntegreerde aanpak
Onze behandelingen stellen je in staat om de vaardigheden en strategieën die je leert in de behandeling direct toe te passen in je dagelijks leven. Dit zorgt voor een naadloze overgang naar een leven zonder verslaving, omdat je leert omgaan met triggers en uitdagingen terwijl je ze tegenkomt.

Krijg veel steun van je omgeving
Ambulante behandelingen moedigen de betrokkenheid van familie en vrienden aan. Dit betekent dat je niet alleen staat in je herstel, maar dat je kunt rekenen op veel steun en begrip van mensen om je heen.

Trubendorffer in Drenthe

Trubendorffer heeft momenteel geen behandellocatie in Drenthe. Als je in Drenthe woont en op zoek bent naar hulp bij verslaving, wil je wellicht weten dat de dichtstbijzijnde Trubendorffer locaties zich bevinden in Utrecht en Nijmegen. Hoewel dit misschien een beetje uit de buurt lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat ambulante behandelingen flexibel zijn en je niet verplichten om dagelijks op locatie aanwezig te zijn. Met de juiste planning en ondersteuning kan het programma van Trubendorffer nog steeds een haalbare optie zijn voor iedereen die in Drenthe woont. Als je geïnteresseerd bent in het programma van Trubendorffer en bereid bent om naar Utrecht of Nijmegen te reizen voor behandeling, neem dan contact op voor meer informatie. Het kan juist prettig zijn om de behandeling te volgen in een stad waar niemand je kent.

Trubendorffer helpt bij verslaving

Op zoek naar een afkickkliniek in Drenthe? Overweeg dan eerst ook hulp bij verslaving op een van onze behandellocaties in Utrecht of Nijmegen. Onze behandeling combineert therapieën, groepssessies en ondersteuning om je te helpen herstellen van verslaving en weer controle te krijgen over je leven. Ons programma is flexibel, zodat het helemaal wordt afgestemd op jouw unieke behoeften.

Als je worstelt met een verslaving, hoef je niet alleen te vechten. Trubendorffer staat klaar om je te helpen op weg naar herstel. Neem vandaag nog contact op via 0800-999 9998 en zet de eerste stap naar verslavingsvrij leven.
☎ Bel 0800 - 999 999 8