Detox pillen

Afkicken van drugs of medicijnen

Wil je van je verslaving af? Dan overweeg je misschien een detox om met pillen als drugs of medicijnen te stoppen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft informatie over een detox van pillen. Ook helpen we je herstellen van je verslaving met een intensieve behandeling. Je woont gewoon thuis en volgt de behandeling online of op een van onze locaties. Daarmee is jouw succeskans het grootst.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat houdt een detox van pillen in?

Sommige drugs en medicijnen zijn lichamelijk verslavend. Je hebt steeds meer pillen nodig om hetzelfde effect te ervaren en krijgt ontwenningsverschijnselen wanneer je niet gebruikt. Om lichamelijk af te kicken kan een detox van pillen helpen. Je stopt dan onder medische begeleiding in een verslavingskliniek, waar de ergste ontwenningsverschijnselen onderdrukt worden.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Wanneer kies je voor een detox om met pillen als drugs te stoppen?

Opname voor een detox van pillen is vooral nodig bij ernstige ontwenningsverschijnselen of als het je echt niet lukt om thuis af te kicken. Je kunt ook thuis stoppen met bepaalde drugs en medicijnen. Daarna volg je een psychologische behandeling om echt van je verslaving af te komen. Dat kan bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Wij zijn geen afkickkliniek, dus voor een detoxbehandeling verwijzen we je naar een goede verslavingskliniek. De rest van de behandeling volg je bij ons.

Stoppen met pillen bij Trubendorffer

Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer bestaat uit abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie door onze ervaren professionals en deelname aan zelfhulpgroepen met andere (ex-)verslaafden. Alles wat je leert, pas je meteen toe. Zo bouw je weer een leven zonder verslaving op en is je kans op een terugval kleiner.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Overweeg je een detox van pillen? Neem dan contact op met Trubendorffer via telefoonnummer 0800 999 9998 of via onze chat. Wij helpen je de beste behandeling te kiezen.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.