Detox programma

Op maat

Als je clean wilt worden, is jouw kans op succes het grootst met een detox programma. Je kunt een detox programma thuis volgen of in een afkickkliniek. Daarna volg je een psychologische behandeling, bijvoorbeeld bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Wij zijn gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Je woont dus thuis tijdens onze behandeling. Ook helpen we je graag kiezen voor de beste behandeling, met of zonder opname in een verslavingskliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is een detox programma?

In een detox programma leg je vast hoe je gaat stoppen met verslavende middelen, bijvoorbeeld in één keer of door af te bouwen. Ook bedenk je van tevoren wat je doet als je toch wilt gaan gebruiken en wie je dan om hulp kunt vragen. Je kunt bovendien bedenken wat je wilt doen om de ontwenningsverschijnselen te verminderen. Met een goed plan is de kans het grootst dat je echt stopt.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Wanneer kies je voor een detox programma voor thuis?

Opname in een afkickkliniek is niet altijd nodig. Vooral bij een mildere verslaving en een verslaving aan middelen met relatief weinig ontwenningsverschijnselen kun je prima een detox programma voor thuis opstellen. Bij een zwaardere verslaving kan een detox programma van een afkickkliniek wel verstandig zijn. Je stopt dan onder medische begeleiding.


Stop met je verslaving bij Trubendorffer

Met het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer herstel je van je verslaving terwijl je thuis woont. Je volgt de behandeling online of op een van onze behandellocaties. Met je nieuwe gedrag bouw je je verslavingsvrije leven op in je eigen woonomgeving, waardoor jouw kans op succes het grootst is.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Of je nu een detox programma voor thuis wilt of liever opgenomen wordt in een afkickkliniek om clean te worden: de betrokken deskundigen van Trubendorffer staan voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer 0800 999 9998 voor hulp en advies.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.