Detoxen drugs

Wij bieden hulp

Om je lichaam te ontgiften van drugs kan een drugs detox nodig zijn. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je kiezen welke detox behandeling voor drugs bij jou past. Soms kan een detox van drugs thuis, maar een opname in een afkickkliniek om te detoxen van drugs kan ook nodig zijn. Daarna volg je een intensief behandelprogramma bij Trubendorffer. Je woont gewoon thuis en komt voor bewezen effectieve hulp naar een van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is een drugs detox?

Een drugs detox is bedoeld om je lichaam te ontgiften van drugs. Je bouwt de drugs af of stopt in één keer (cold turkey). Bereid je goed voor op deze fase en bedenk van tevoren wat je gaat doen als je ontwenningsverschijnselen hebt. Na het lichamelijke afkicken volg je een psychologische behandeling om van je verslaving te herstellen en een terugval te voorkomen.


Kun je een detox van drugs thuis doen?

Als je verslaafd bent, is stoppen met drugs vaak moeilijk door de ontwenningsverschijnselen. Een detox van drugs thuis is daarom vaak alleen mogelijk bij een lichte verslaving of wanneer de ontwenningsverschijnselen niet al te erg zijn. In elk ander geval kun je beter detoxen van de drugs tijdens een opname in een verslavingskliniek, die meestal enkele weken duurt. De psychologische behandeling kun je daarna volgen terwijl je thuis woont, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Stoppen met drugs bij Trubendorffer

Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg, waarbij je thuis woont. Past een opname voor een detox behandeling voor drugs beter bij jouw situatie? Dan verwijzen wij je naar een afkickkliniek. Daarna meld je je weer bij ons voor intensieve begeleiding, die bestaat uit cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact.


Verslavingszorg die bij jou past

Weet je niet of een drugs detox bij jou past? Bel dan 0800 999 9998 voor hulp en advies van de betrokken professionals van Trubendorffer.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.