Detox opname

thuis of in een kliniek

Veel mensen denken bij afkicken aan een detox opname of zelfs een crisis opname voor een detox in een afkickkliniek. Maar detoxen kan soms ook thuis. De betrokken experts van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen je kiezen voor een passende behandeling. Wij bieden een intensief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont, eventueel gecombineerd met een detox opname in een verslavingskliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat houdt een detox opname in?

Als je verslaafd bent geraakt aan drugs, alcohol of medicijnen kan een detoxbehandeling nodig zijn om lichamelijk af te kicken. Tijdens een detox opname kick je af onder medische begeleiding, waarbij de ergste ontwenningsverschijnselen onderdrukt worden. Om succesvol van je verslaving te herstellen en niet terug te vallen in je oude gewoontes volg je daarna een psychologische behandeling.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Thuis detoxen of toch een opname

Bij een lichte verslaving kun je vaak thuis detoxen. Bij een zwaardere verslaving, of een verslaving aan een middel dat veel ontwenningsverschijnselen geeft, is een detox opname vaak verstandiger. Als je zelf probeert te stoppen bij een zwaardere verslaving kun je zoveel last krijgen van ontwenningsverschijnselen dat een crisis opname voor een detox nodig is. Bespreek daarom van tevoren wat in jouw situatie de beste optie is. De betrokken professionals van Trubendorffer geven je graag advies.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je terwijl je thuis woont. Is een detox opname toch nodig? Dan verwijzen wij je naar een goede afkickkliniek. Daarna volg je onze behandeling, die bestaat uit abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie en deelname aan zelfhulpgroepen. Daarmee hebben we al duizenden mensen blijvend van hun verslaving helpen herstellen.


Trubendorffer helpt je kiezen

Wil je nu eindelijk echt van je verslaving af en weet je niet of een detox opname voor jou de beste keuze is? Bel dan 0800 999 9998 voor deskundig advies van Trubendorffer.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.