Afkickkliniek Amersfoort Verslavingszorg die bij jou past

Woon je in het midden van het land en zoek je een afkickkliniek voor drugs in Amersfoort? Of wil je naar een verslavingskliniek in Amersfoort om van een andere verslaving te herstellen? Bedenk dan dat opname in een afkickkliniek in Amersfoort niet altijd nodig is. Met het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose blijf je thuis wonen terwijl je van je verslaving herstelt.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

 


Opname in een afkickkliniek in Amersfoort

Kiezen voor afkicken is de belangrijke eerste stap in het herstel van je verslaving. Je kunt daarvoor naar een afkickkliniek voor alcohol in Amersfoort (of naar een afkickkliniek in Amersfoort waar andere verslavingen behandeld worden). Je verblijft dan enkele dagen tot weken intern, waarna je je herstel verder thuis voortzet.


Ambulante verslavingszorg in Amersfoort en omgeving

In tegenstelling tot opname in een verslavingskliniek in Amersfoort biedt Trubendorffer ambulante verslavingszorg als je in Amersfoort woont. Een voordeel van thuis blijven wonen tijdens de behandeling is dat je je gewone activiteiten kunt blijven doen, zoals werk, school en hobby’s. Bovendien leer je meteen omgaan met de verleiding van je verslaving in je woonomgeving. Daarmee is de kans op blijvend herstel van je verslaving het grootst.


Kies voor blijvend herstel van je verslaving

Kies je voor opname in een afkickkliniek voor alcohol in Amersfoort, dan werk je daar intensief aan je herstel. Na ontslag uit de kliniek is de overgang naar het gewone leven groot, waardoor de kans op een terugval toeneemt. Daarnaast mis je in een afkickkliniek voor drugs in Amersfoort de steun van familie en vrienden.


Afkicken bij Trubendorffer

Wil jij blijvend van je verslaving af? Bel dan 0800-999 9998. Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je op één van onze behandellocaties, bijvoorbeeld in Utrecht, Den Bosch, Tilburg of Nijmegen. Wil je toch liever naar een afkickkliniek in Amersfoort? Dan verwijzen wij je door.

☎ Praat nu met een deskundige