Afkickkliniek Amersfoort

Verslavingszorg die bij jou past

Woon je in het midden van het land en zoek je een afkickkliniek voor drugs in Amersfoort? Of wil je naar een verslavingskliniek in Amersfoort om van een andere verslaving te herstellen? Opname in een afkickkliniek in Amersfoort is niet altijd in alle gevallen nodig. Er zijn verschillende behandelmethodes voor verslaving. Met ons intensieve behandelprogramma blijf je thuis wonen en bezoek je onze behandellocatie terwijl je van je verslaving herstelt. Wij hebben geen behandellocatie of afkickkliniek in Amersfoort. Wel kun je terecht bij één van onze andere behandellocaties in Nederland, bijvoorbeeld in Utrecht. Onze ervaren hulpverleners kijken graag samen met jou naar welke behandelmethode het beste op jou aansluit.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Opname in een afkickkliniek in Amersfoort

Kiezen voor afkicken is de belangrijke eerste stap in het herstel van je verslaving. Je kunt daarvoor naar een afkickkliniek voor alcohol in Amersfoort of ergens anders in Nederland (of naar een afkickkliniek in Amersfoort waar andere verslavingen behandeld worden). Je verblijft dan enkele dagen tot weken intern, waarna je je herstel verder thuis voortzet. Bij Trubendorffer gaat dat anders.


Ambulante verslavingszorg in Amersfoort en omgeving

In tegenstelling tot opname in een verslavingskliniek in Amersfoort biedt Trubendorffer ambulante verslavingszorg als je in Amersfoort woont. Dat houdt in dat je niet naar een afkickkliniek gaat, maar in je eigen omgeving blijft wonen en je behandeling volgt. Je komt een paar keer per week naar onze behandellocatie. Als je in Amersfoort woont, is locatie Utrecht het meest in de buurt. Een voordeel van thuis blijven wonen tijdens de behandeling is dat je je gewone activiteiten kunt blijven doen, zoals werk, school en hobby’s. Bovendien leer je meteen omgaan met de verleiding van je verslaving in je woonomgeving. Daarmee is de kans op blijvend herstel van je verslaving in vele gevallen het grootst.

Soms kunnen afkickverschijnselen bij drugs-, medicijn-, of alcoholverslaving zo heftig zijn dat de kans op blijvend herstel het grootst is wanneer je eerst een detox behandeling volgt. Bij zo’n behandeling word je voor korte periode opgenomen in een afkickkliniek, in Amersfoort of elders. Of het nodig is om voor een detox behandeling naar de afkickkliniek te gaan, verschilt per persoon en verslaving. Onze professionals staan je graag te woord om samen te kijken welke behandeling bij jou het beste past.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Kies voor blijvend herstel van je verslaving

Kies je voor opname in een afkickkliniek voor alcohol in Amersfoort, dan werk je daar intensief aan je herstel. Na ontslag uit de kliniek is de overgang naar het gewone leven groot, waardoor de kans op een terugval toeneemt. Echter kan een (detox) behandeling in een afkickkliniek voor sommige mensen juist goed uitpakken. Daarom verschilt het per persoon of opname in een afkickkliniek de beste optie is. Wij helpen je beslissen of dat het geval is, of dat je beter een ambulante behandeling kan volgen.


Afkicken bij Trubendorffer

Wil jij blijvend van je verslaving af? Bel dan 0800 999 99 8. Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer volg je op één van onze behandellocaties terwijl je thuis blijft wonen en regelmatig onze behandellocatie bezoekt. We zitten niet in Amersfoort, maar je kunt terecht in bijvoorbeeld Utrecht, Den Bosch, Tilburg of Nijmegen. Is opname in afkickkliniek in Amersfoort of ergens anders toch de beste optie voor jou? Dan verwijzen wij je door.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.