Afkickkliniek Apeldoorn Verslavingszorg die bij jou past

Wil je stoppen met drugs of zoek je een afkickkliniek voor alcohol in Apeldoorn? Je kunt voor goede verslavingszorg in Apeldoorn ook kiezen voor een ambulante behandeling. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je een intensief behandelprogramma, waarmee je in je eigen woonomgeving herstelt van je verslaving. Opname in een afkickkliniek in Apeldoorn is dus niet altijd nodig om te stoppen met drugs, alcohol of een andere verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel +3108009999998

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg in Apeldoorn

Ben jij klaar om de eerste stap naar een verslavingsvrij leven te zetten? Dan ben je vast op zoek naar een verslavingskliniek in Apeldoorn. Veel mensen denken dan direct aan opname in een afkickkliniek voor drugs in Apeldoorn. Je hebt echter nog een goede behandeloptie: ambulante verslavingszorg. Je woont dan gewoon thuis en komt regelmatig naar een behandellocatie voor verslavingshulp.


Opname in een afkickkliniek in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor een afkickkliniek voor drugs in Apeldoorn (of een afkickkliniek voor alcohol in Apeldoorn), ben je gedurende meerdere weken niet thuis. Tijdens een opname in een afkickkliniek in Apeldoorn kick je af en werk je aan de psychische aspecten van je verslaving. Zodra je weer naar huis gaat, moet je weer wennen aan het gewone leven en leren omgaan met de factoren die tot je verslaving hebben geleid.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Bij Trubendorffer volg je een bewezen effectief behandelprogramma op een van onze locaties en woon je thuis. Een groot voordeel van onze ambulante zorg ten opzichte van opname in een verslavingskliniek in Apeldoorn is dat je in je eigen omgeving herstelt. Je kunt gewoon contact houden met je familie, vrienden en werk of school.


Meer informatie

Bel 0800-999 9998 voor meer informatie of om je aan te melden bij Trubendorffer. Je kunt bijvoorbeeld terecht op onze behandellocaties in Amersfoort of Utrecht. Wil je liever naar een afkickkliniek in Apeldoorn? Dan kunnen wij je helpen kiezen.

☎ Bel +3108009999998