Afkickkliniek Apeldoorn

Verslavingszorg die bij jou past

Wil je stoppen met drugs of zoek je een afkickkliniek voor alcohol in Apeldoorn? Je kunt voor goede verslavingszorg in Apeldoorn ook kiezen voor een ambulante behandeling. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je een intensief behandelprogramma, waarmee je  herstelt van je verslaving terwijl je in je eigen woonomgeving blijft wonen. Wij hebben geen locatie in Apeldoorn, maar je kunt wel terecht bij één van onze andere locaties, bijvoorbeeld in Nijmegen of Utrecht. Je komt een paar keer per week naar onze behandellocatie voor contact met je behandelaar. Opname in een afkickkliniek in Apeldoorn is dus niet altijd nodig om te stoppen met drugs, alcohol of een andere verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingszorg in Apeldoorn

Ben jij klaar om de eerste stap naar een verslavingsvrij leven te zetten? Dan ben je misschien op zoek naar een verslavingskliniek in Apeldoorn. Veel mensen denken dan direct aan opname in een afkickkliniek voor drugs in Apeldoorn. Je hebt echter nog een goede behandeloptie: ambulante verslavingszorg. Je woont dan gewoon thuis en komt regelmatig naar een behandellocatie voor verslavingshulp.


Opname in een afkickkliniek in Apeldoorn

Wanneer je kiest voor een afkickkliniek voor drugs in Apeldoorn (of een afkickkliniek voor alcohol in Apeldoorn), ben je gedurende meerdere weken niet thuis. Tijdens een opname in een afkickkliniek in Apeldoorn kick je af en werk je aan de psychische aspecten van je verslaving. Zodra je weer naar huis gaat, moet je weer wennen aan het gewone leven en leren omgaan met de factoren die tot je verslaving hebben geleid. Trubendorffer is geen afkickkliniek: wij werken anders, namelijk met een ambulante behandelmethode.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Bij Trubendorffer volg je een bewezen effectief behandelprogramma op een van onze locaties en woon je gedurende de behandeling thuis. Een groot voordeel van onze ambulante zorg ten opzichte van opname in een verslavingskliniek in Apeldoorn is dat je in je eigen omgeving herstelt. Je kunt gewoon contact houden met je familie, vrienden en werken of  naar school.

Soms kan het raadzaam zijn om eerst een korte detox behandeling te volgen in een afkickkliniek voordat je bij ons in behandeling komt. Bijvoorbeeld als er hele heftige ontwenningsverschijnselen optreden wanneer je stopt met een middel. Dat hangt af van jouw verslaving. Neem contact op met ons om samen te kijken hoe jij het beste kan stoppen met je verslaving.


Meer informatie

Bel 0800-999 9998 voor meer informatie of om je aan te melden bij Trubendorffer. Wij hebben geen behandellocatie in Apeldoorn maar je kunt bijvoorbeeld terecht op onze behandellocaties in Nijmegen of Utrecht. Mocht een afkickkliniek in Apeldoorn of ergens anders in Nederland voor jou toch meer geschikt zijn, dan helpen wij je verwijzen.

☎ Bel 0800 - 999 999 8