Detox Limburg

Wanneer is dat nodig?

Wil je van je verslaving af, dan overweeg je misschien om je te laten opnemen in een detox kliniek in Limburg. Maar is dat wel de beste behandeling voor jou? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft je graag advies, zodat jij succesvol kunt stoppen. Met ons intensieve behandelprogramma helpen we jaarlijks honderden mensen van hun verslaving af. Je volgt onze behandeling terwijl je thuis woont. Dit kun je ook combineren met een opname voor een detox in Limburg.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wanneer ga je naar een detox kliniek in Limburg?

Stoppen met verslavende middelen is vaak moeilijk, zeker als je middelen gebruikt die veel ontwenningsverschijnselen geven. Ook kan het fijn zijn om een paar weken uit je eigen omgeving te zijn om verleiding te weerstaan en je helemaal te richten op jouw herstel. Lichamelijk afkicken in een detox kliniek in Limburg kan dan een goede keuze zijn. Daarna volg je een psychologische behandeling om echt van je verslaving af te komen, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Thuis een detox in Limburg doen

Met sommige middelen kun je prima thuis stoppen. Wel is het verstandig om van tevoren te bedenken:

  • Hoe je stopt: ineens of afbouwen?
  • Wat je doet als je toch wilt gaan gebruiken
  • Wie je kan helpen
  • Welke mensen en activiteiten je beter even kunt vermijden omdat ze je verleiden tot gebruiken

Trubendorffer helpt je de juiste behandeling kiezen

Nadat je besloten hebt om te stoppen met je verslaving moet je kiezen welke behandeling het beste bij jou past. Thuis afkicken of toch een opname voor een detox in Limburg? De betrokken experts van Trubendorffer geven je graag advies. Wij helpen je met een bewezen effectief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont. Ook kunnen we je verwijzen naar een goede detox kliniek in Limburg. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800 999 9998.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.