Ggz Limburg

wij helpen je op weg

Wil je stoppen met je verslaving en wil je hulp van de ggz in Limburg? Meld je dan aan bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose, locatie ggz Limburg-Zuid. Wij zijn gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Ons intensieve behandelprogramma volg je dus terwijl je thuis woont. Zo nodig kunnen we je ook verwijzen naar een goede afkickkliniek of naar gespecialiseerde ggz in Limburg-Noord.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Verslavingszorg bij de ggz Limburg

Wanneer je van je verslaving af wilt, kun je hulp krijgen van de geestelijke gezondheidszorg oftewel ggz in Limburg. Dit is een verzamelnaam voor verslavingsinstellingen. Ook Trubendorffer is een ggz-instelling. Wij bieden een intensieve behandeling die je volgt terwijl je thuis woont. Zo nodig verwijzen we je naar andere instellingen voor ggz in Limburg, bijvoorbeeld voor een detoxbehandeling.


Stoppen met je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer heeft behandellocaties door heel Nederland, inclusief een locatie voor ggz in Limburg-Zuid. Daar kun je een behandeling volgen die bestaat uit abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Je woont thuis en bouwt in je eigen omgeving je leven zonder verslaving op. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel het grootst.


Liever naar de ggz in Limburg-Noord?

Vind je onze behandellocatie in Maastricht te ver weg? Dan kun je onze behandeling ook online volgen, of op een van onze andere locaties, bijvoorbeeld in Nijmegen of Den Bosch. We kunnen je ook advies geven over behandelingen bij andere instellingen voor ggz in Limburg. Zo helpen we je kiezen voor een behandeling die bij jou past.


Passende zorg bij Trubendorffer

Woon je in het zuiden van Nederland en wil je je aanmelden bij de ggz in Limburg om van je verslaving af te komen? Bel dan 0800 999 9998 voor een gesprek met de betrokken professionals van Trubendorffer. Wij helpen je herstellen van je verslaving met een effectief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.