GGZ Amsterdam

Trubendorffer

Woon je in onze hoofdstad en wil je herstellen van je verslaving bij een erkende instelling voor GGZ in Amsterdam? Meld je dan aan bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je blijft thuis wonen terwijl je onze behandeling volgt op één van onze behandellocaties. Onze locaties zijn goed bereikbaar, ongeacht of je een behandeling overweegt bij een GGZ in Amsterdam Zuid, West, Oost of Noord.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


GGZ Amsterdam

Wanneer je wilt stoppen met je verslaving, hoef je meestal niet te worden opgenomen in een verslavingskliniek. Bij Trubendorffer woon je thuis terwijl je de behandeling volgt op één van onze behandellocaties voor GGZ in Amsterdam in Oost of aan de noordkant van het centrum. Je kunt altijd bij ons terecht, of je nou een behandeling wilt bij een GGZ in Amsterdam West, Zuid, Oost of Noord.


Ambulante behandeling van Trubendorffer

Opname in een verslavingskliniek bij een GGZ in Amsterdam (West, Oost, Zuid of Noord) is meestal niet nodig. Een ambulante behandeling heeft meerdere voordelen. Je kunt je dagelijkse leven blijven leven terwijl je profiteert van de steun van familie en vrienden. Ook leer je omgaan met de verslavende prikkels, waardoor de kans op een terugval kleiner is.


Verschil met andere GGZ in Amsterdam

Je kunt voor de behandeling van je verslaving ook terecht bij andere instanties, zoals GGZ Interventie Amsterdam. In tegenstelling tot GGZ Interventie Amsterdam werkt Trubendorffer met een ambulant behandelprogramma, waarbij je thuis kunt blijven wonen.


Trubendorffer helpt je bij verslaving

Wil je van je verslaving herstellen bij een deskundige instelling voor GGZ in Amsterdam? Trubendorffer heeft twee behandellocaties in Amsterdam: op de Geschutswerf 14 (vlak bij Artis) en onze locatie voor GGZ in Amsterdam Oost (Obiplein 18 E). Volg je je behandeling liever bij een GGZ in Amsterdam Zuid of elders? Dan kunnen wij je verwijzen naar een goede behandelaar. Bel 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek.
☎ Bel 0800 - 999 999 8