Afkickkliniek Arnhem

meestal niet nodig

Wil jij van je verslaving af en zoek je een afkickkliniek in Arnhem? Overweeg dan ook eens het behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Je blijft dan gewoon thuis wonen terwijl je herstelt van je verslaving. Daarbij kom je iedere week een paar keer naar onze behandellocatie voor contact met je behandelaar. We hebben geen behandellocatie in Arnhem, maar je kunt wel terecht bij bijvoorbeeld onze locatie in Nijmegen. De behandeling wordt volledig vergoed vanuit de basiszorgverzekering. De duizenden mensen die je al zijn voorgegaan beoordelen ons met gemiddeld een 8,8. Alle reden dus om je aan te melden bij Trubendorffer.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verslavingszorg in Arnhem

Woon je in Gelderland en overweeg je een opname in een afkickkliniek in Arnhem om van je verslaving af te komen? Bedenk dan dat je verschillende mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Opname in een afkickkliniek is daar één van. Je kunt ook kiezen voor een online of ambulante behandeling. Je woont dan thuis en komt regelmatig naar een van onze behandellocaties voor professionele hulp.


Voordelen van een afkickkliniek in Arnhem

Tijdens een opname in een afkickkliniek richt je je volledig op je herstel, zonder afleiding van buitenaf. Indien nodig volg je een detox, daarbij kick je lichamelijk af onder medische begeleiding in een afkickkliniek. Nadat je bent afgekickt, kun je er ook voor kiezen om de rest van de behandeling ambulant te volgen.

Of een detox raadzaam is voor jou, hangt onder andere af van het middel dat je gebruikt en hoe heftig je verslaving is. Neem contact met onze intake office op om te bespreken welke behandeling het beste bij jou past.


Voordelen van verslavingszorg zonder klinische opname

Trubendorffer heeft geen behandellocatie in Arnhem, maar je kunt onze ambulante behandeling wel volgen als je daar woont. Je volgt de behandeling dan op een van onze behandellocaties in bijvoorbeeld Nijmegen, Den Bosch of Utrecht. Je kunt je gewone activiteiten blijven uitvoeren. Bovendien kun je in de praktijk leren omgaan met risicofactoren voor een terugval, waardoor jouw kans op succes het grootst is.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Ben je op zoek naar een goede afkickkliniek in Arnhem? Je kunt ook kiezen voor ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer. Met ons intensieve behandelprogramma zijn al duizenden mensen van hun verslaving hersteld. Waar wacht je nog op? Bel vandaag nog 0800-999 9998 voor een eerste gesprek met één van de professionals van Trubendorffer. Mocht opname toch nodig zijn voor bijvoorbeeld een detox, dan verwijzen wij je door.

☎ Bel 0800 - 999 999 8