Oxycodon snuiven

effect

Honderdduizenden mensen gebruiken de pijnstiller oxycodon en naar schatting tien tot twintig procent van deze mensen raakt eraan verslaafd. Ook zijn er veel mensen die oxycodon recreatief gebruiken. Ze slikken het dan niet alleen, maar gaan bijvoorbeeld ook oxycodon snuiven. Ben jij verslaafd geraakt aan oxycodon? Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose herstel je in je vertrouwde omgeving van je pijnstillerverslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Hoe werkt oxycodon?

Oxycodon is een sterke pijnstiller. Het valt onder de opiaten, die verwant zijn aan heroïne. Wanneer je oxycodon gebruikt, voel je minder pijn en kun je een gelukzalig gevoel krijgen. Ook kun je wat suf worden, waardoor de werkelijkheid wat verder van je af lijkt te staan. Dit gevoel wordt ook wel de oxycodon space genoemd. Vanwege het fijne gevoel wordt oxycodon ook recreatief gebruikt.


Oxycodon snuiven of slikken?

Oxycodon is verkrijgbaar als tablet, capsule of drank. De meeste mensen slikken deze pijnstiller. Vanwege de extra heftige kick zijn er echter ook mensen die de tabletten oxycodon crushen (vermalen) om vervolgens de oxycodon te snuiven. Je voelt je nog euforischer en raakt makkelijk in de oxycodon space.


Oxycodonverslaving

Merk jij dat je regelmatig oxycodon gaat crushen om het vervolgens te snuiven om in de oxycodon space te komen? Lukt het je niet om te stoppen, ook al wil je dat wel? Dan ben je waarschijnlijk verslaafd geraakt. Dit overkomt een aanzienlijke groep gebruikers, dus je hoeft je er niet voor te schamen. Wel is het belangrijk om professionele hulp te zoeken om van je verslaving af te komen, bijvoorbeeld bij Trubendorffer.


Trubendorffer helpt bij verslaving aan pijnstillers

Oxycodon snuiven of slikken kan verslavend zijn. Ben je verslaafd aan oxycodon? Bij Trubendorffer helpen we je herstellen met een ambulant behandelprogramma. Je komt regelmatig naar één van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen, terwijl je thuis blijft wonen. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Praat nu met een deskundige