Hoe lang duurt opname in een afkickkliniek?

Dat hangt af van verschillende factoren

Om te stoppen met bijvoorbeeld drugs kan opname in een verslavingskliniek nodig zijn. Maar hoe lang duurt opname in een afkickkliniek? En is opname altijd nodig? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt het uit. Hoe lang je in een afkickkliniek blijft, hangt deels af van je eigen keuze. Zo kun je de rest van de behandeling in je eigen woonomgeving volgen met hulp van de ervaren professionals van Trubendorffer.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer naar een afkickkliniek?

In een afkickkliniek kun je onder medische begeleiding lichamelijk afkicken van drugs, alcohol, medicijnen en andere verslavende middelen. Zodra je lichaam ‘clean’ is, ga je psychisch van je verslaving herstellen.


Hoe lang duurt opname in een afkickkliniek?

Als je een opname overweegt, vraag je je waarschijnlijk af: “hoe lang duurt opname in een afkickkliniek”. Hoe lang je in een afkickkliniek verblijft, hangt van verschillende factoren af. Een lichamelijke detox duurt meestal 1–2 weken. Daarna kun je ervoor kiezen om de rest van je behandeling in een kliniek te volgen, maar je kunt ook thuis van je verslaving herstellen.


Behandeling bij Trubendorffer

Bij Trubendorffer bieden we een intensief behandelprogramma waarmee je het psychologische deel van de behandeling in je eigen woonomgeving volgt. Doordat je in de dagelijkse praktijk om leert gaan met je valkuilen is je kans op terugval een stuk kleiner. En je kans op blijvend herstel van je verslaving dus een stuk groter.


Trubendorffer helpt je van je verslaving af

Hoe lang duurt een opname in een afkickkliniek? In principe ben je na 1–2 weken lichamelijk afgekickt en kun je de rest van je behandeling volgen terwijl je thuis woont. Bij Trubendorffer hebben we zo al duizenden mensen van hun verslaving afgeholpen. Wil jij dat ook? Bel dan 0800- 999 9998 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer.

☎ Bel 0800 - 999 999 8