Cognitieve gedragstherapie

Bewezen effectief

Weet je dat je een verslaving hebt en wil je hiermee stoppen? Dan heb je de eerste belangrijke stappen al gezet. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose werken we met een bewezen effectief behandelprogramma, dat bestaat uit onder andere cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Je volgt op een van onze behandellocaties of online cognitieve gedragstherapie, terwijl je thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Stoppen met je verslaving

Verslaving heeft een negatief effect op je leven. Je gezondheid, welzijn en relaties met anderen lijden eronder. Maar je kunt van je verslaving herstellen. De betrokken professionals van Trubendorffer helpen je met cognitieve gedragstherapie om inzicht te krijgen in je verslavingen en nieuw gedrag aan te leren om in de toekomst niet meer te gebruiken. Bovendien heb je steun van andere (ex-)verslaafden in onze zelfhulpgroepen. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel van je verslaving het grootst.


Wat houdt cognitieve gedragstherapie in?

Bij cognitieve gedragstherapie werk je actief met een therapeut om je gedrag aan te passen. Je onderzoekt hoe je omgaat met lastige situaties en leert hoe dat anders kan. Je stelt doelen op en gaat die halen. Ook krijg je handvatten om een terugval te voorkomen. Zo krijg je de controle over je gedrag weer terug en wordt je leven niet meer beheerst door de verslaving.


Trubendorffer helpt je van je verslaving af

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Dat houdt in dat je gewoon thuis blijft wonen tijdens de behandeling. Je komt naar een van onze behandellocaties of krijgt online cognitieve gedragstherapie. Alles wat je leert, breng je meteen in de praktijk. Zo ervaar je direct je successen en leer je om te gaan met verleidingen.


Contact met Trubendorffer

Wil je meer informatie of je aanmelden voor cognitieve gedragstherapie bij Trubendorffer? Bel ons dan op 0800-999 9998. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten op onze website.
☎ Bel 0800 - 999 999 8