Online behandeling

Net zo effectief

Wil jij stoppen met je verslaving aan bijvoorbeeld games, eten of medicijnen? Volg dan de online behandeling van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Deze online behandeling in de ggz is even effectief als ons ‘live’ behandelprogramma. Met nauwe persoonlijke begeleiding werk je aan jezelf op ons veilige online platform op je computer, tablet of telefoon. De kans op herstel is groter wanneer je de best passende behandeling kiest. Neem hierover vooral contact op met onze professionals. Wij hebben al duizenden mensen van hun verslaving afgeholpen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Online behandeling voor verslaving

Sinds de coronacrisis zijn veel mensen overgestapt op online behandeling in de ggz. Ook het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer kun je online volgen. Vraag je je af of online behandeling wel werkt? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Onze ervaring is dat de combinatie van persoonlijke begeleiding, lotgenotencontact en huiswerkopdrachten net zo effectief is als wanneer je naar onze behandellocaties komt voor verslavingshulp.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Online behandeling bij Trubendorffer

Tijdens onze online behandeling heb je wekelijks gesprekken met een betrokken begeleider. Via ons digitale platform heb je toegang tot voorlichting in tekst en filmpjes. Je gaat zelf met huiswerkopdrachten aan de slag om de oorzaken van je verslaving aan te pakken. Ook leer je omgaan met verleidingen en maak je nieuwe plannen voor je verslavingsvrije toekomst.

In sommige gevallen is het naast je online behandeling nodig om ook een detoxbehandeling te volgen. Bijvoorbeeld wanneer je een alcohol-, drugs- of medicijnverslaving hebt. Het is dan namelijk bevorderlijk om eerst je lichaam te ontgiften van de middelen die je hebt gebruikt, voordat je aan je gedrag gaat werken. Wil jij weten of dit voor jou nodig is? Of welke behandeling het beste bij jouw situatie past? Bel ons dan nu op 0800 999 999 8.


Voordelen van een online behandeling

Behalve dat een online behandeling heel effectief is, is het handig dat je altijd en overal aan de slag kunt gaan en niet hoeft te wachten op een afspraak. Bovendien heb je steun van lotgenoten via beeldbellen.


Contact en aanmelden

Ben jij klaar om te werken aan het herstel van je verslaving? Meld je dan nu aan en profiteer van de voordelen die een online behandeling biedt. Je bereikt Trubendorffer tussen 07:00 en 22:00 via telefoonnummer 0800 999 999 8. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten via onze website, dan nemen wij contact met jou op. Wanneer mogen wij jou verwelkomen voor je online behandeling?

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.