Online behandeling Net zo effectief

Wil jij stoppen met je verslaving aan bijvoorbeeld games, eten of medicijnen? Volg dan de online behandeling van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Deze online behandeling in de ggz is even effectief als ons ‘live’ behandelprogramma. Met nauwe persoonlijke begeleiding werk je aan jezelf op ons veilige online platform op je computer, tablet of telefoon. Wij hebben al duizenden mensen van hun verslaving afgeholpen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Online behandeling voor verslaving

Sinds de coronacrisis zijn veel mensen overgestapt op online behandeling in de ggz. Ook het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer kun je online volgen. Vraag je je af of online behandeling wel werkt? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Onze ervaring is dat de combinatie van persoonlijke begeleiding, lotgenotencontact en huiswerkopdrachten net zo effectief is als wanneer je naar onze behandellocaties komt voor verslavingshulp.

Door Covid-19 ben ik last gaan krijgen van heftige eetbuien. Daar wilde ik graag voor in therapie, maar ik dacht dat dit door het afschalen van reguliere zorg niet mogelijk zou zijn. Tot ik een advertentie van Trubendorffer zag over online therapie. Ook tijdens Covid ben ik (online) ontzettend goed van mijn eetbuien afgeholpen.
- Isa


Online behandeling bij Trubendorffer

Tijdens onze online behandeling heb je wekelijks gesprekken met een betrokken begeleider. Via ons digitale platform heb je toegang tot voorlichting in tekst en filmpjes. Je gaat zelf met huiswerkopdrachten aan de slag om de oorzaken van je verslaving aan te pakken. Ook leer je omgaan met verleidingen en maak je nieuwe plannen voor je verslavingsvrije toekomst.


Voordelen van een online behandeling

Behalve dat een online behandeling heel effectief is, is het handig dat je altijd en overal aan de slag kunt gaan en niet hoeft te wachten op een afspraak. Bovendien heb je steun van lotgenoten via beeldbellen.


Contact en aanmelden

Ben jij klaar om te werken aan het herstel van je verslaving? Meld je dan nu aan en profiteer van de voordelen die een online behandeling biedt. Je bereikt Trubendorffer 24/7 via telefoonnummer 0800-999 9998. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten via onze website, dan nemen wij contact met jou op. Wanneer mogen wij jou verwelkomen voor je online behandeling?
☎ Praat nu met een deskundige