Privé afkickkliniek

herstellen op jouw manier

Er zijn meerdere privé afkickklinieken in Nederland waar je kunt herstellen van je verslaving. Opname in een privé afkickkliniek niet altijd nodig, maar soms wel. Bij Trubendorffer behandelen wij met een ambulant behandelprogramma. Je blijft dan in je eigen vertrouwde omgeving terwijl je de intensieve behandeling op één van onze behandellocaties volgt. De kans op een terugval is hierbij vaak kleiner. Heb je vragen? Onze medewerkers denken met je mee of een ambulante behandeling of een opname in een (privé) afkickkliniek voor jou de beste keuze is. Stoppen met je verslaving? Wij helpen je.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Luxe afkickkliniek of gewoon thuis herstellen?

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die zich gespecialiseerd heeft in het bieden van ambulante verslavingszorg. Je blijft thuis wonen en wordt door onze betrokken professionele hulpverleners begeleid bij het herstellen van je verslaving. Soms is opname in een kliniek, bijvoorbeeld een luxe privé afkickkliniek, voorafgaand aan jouw ambulante behandeling toch nodig om van je verslaving te herstellen. Hierom is het van belang om goed te bekijken welke behandeling het beste bij jouw situatie past. Neem hierover gerust contact op met onze medewerkers. Onze professionals kijken graag met je mee welke aanpak voor jou het beste is. Wanneer dit nodig is kunnen wij jou doorverwijzen naar de best passende afkickklinieken in Nederland.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Verschillen privé afkickkliniek en ambulante behandeling

We kunnen ons voorstellen dat zowel thuis afkicken als afkicken in een privé afkickkliniek beide zo hun voordelen voor je hebben, maar dat het ook lastig is om te weten welke behandeling bij jou past. Hierom hebben wij hieronder een aantal verschillen op een rijtje gezet.

  • Bij een ambulante behandeling is het makkelijker om je gewone, dagelijkse leven te blijven onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan je sociale contacten, werk en hobby’s die gewoon door kunnen gaan als je de ambulante behandeling volgt. Tijdens een opname in een privé afkickkliniek heb je echter de kans om je focus alleen maar op het herstellen van je verslaving te leggen, zonder afleidingen van buitenaf.
  • Bij een ambulante behandeling herstel je in je vertrouwde omgeving. Je hoeft dus niet te wennen na ontslag na een opname en leert meteen omgaan met triggers uit je dagelijkse leven.
  • De behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Opname in een privé afkickkliniek moet je meestal (deels) zelf betalen.

Ook met een aantal verschillen in kaart is het vaak nog niet makkelijk kiezen. Je kan je daarom altijd aanmelden voor een gratis intakegesprek. Bij zo’n intakegesprek kijken we of onze ambulante behandeling het meest passend is voor jou, vaak is dit het geval. Soms is het raadzaam om voor onze ambulante behandeling een detox behandeling te volgen in een afkickkliniek. Tijdens zo’n behandeling kick je lichamelijk af van drugs, alcohol of medicijnen.


Herstellen van je verslaving

Veel mensen worstelen met een verslaving en zoeken professionele hulp om hiervan te herstellen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld opname in een privé afkickkliniek of onze ambulante behandeling. Bel 0800 999 999 8 en ga het gesprek aan met onze medewerkers over de beste behandeling voor jou.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.