Privé afkickkliniek

niet nodig!

Er zijn meerdere privé afkickklinieken in Nederland waar je kunt herstellen van je verslaving. Toch is opname in zo’n luxe privé afkickkliniek vaak niet nodig. Meestal is de kans op een terugval zelfs kleiner wanneer je een ambulante behandeling volgt. Daarom werken we bij Trubendorffer met een ambulant behandelprogramma. Je blijft dan in je eigen vertrouwde omgeving terwijl je de intensieve behandeling op één van onze behandellocaties volgt. Thuis afkicken werkt meestal beter dan afkicken in een luxe hotel. Stoppen met je verslaving? Wij helpen je.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Luxe afkickkliniek of gewoon thuis herstellen?

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die zich gespecialiseerd heeft in het bieden van ambulante verslavingszorg. Je blijft thuis wonen en wordt door onze betrokken professionele hulpverleners begeleid bij het herstellen van je verslaving. Opname in een privé afkickkliniek is dus helemaal niet nodig om goede verslavingszorg te krijgen. Thuis afkicken in je eigen omgeving is wel zo luxe.


Nadelen van een luxe privé afkickkliniek

Het klinkt misschien makkelijker om te herstellen van je verslaving in een luxe afkickkliniek. Toch heeft ambulante behandeling bij Trubendorffer een aantal voordelen ten opzichte van opname in een van de privé afkickklinieken in Nederland of het buitenland:

  • Je gewone leven lijdt niet onder het feit dat je gedurende een aantal weken niet thuis bent. Denk bijvoorbeeld aan je sociale contacten, werk en hobby’s die gewoon door kunnen gaan als je de ambulante behandeling bij Trubendorffer volgt.
  • Je herstelt in je vertrouwde omgeving. Je hoeft dus niet te wennen na ontslag uit een verslavingskliniek en leert meteen omgaan met triggers uit je dagelijkse leven.
  • De behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Opname in een privé afkickkliniek moet je meestal (deels) zelf betalen.

Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Veel mensen worstelen met een verslaving en zoeken professionele hulp om hiervan te herstellen. Gelukkig is opname in een privé afkickkliniek meestal niet nodig. Bel 0800-999 9998 om je aan te melden voor het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose.

☎ Praat nu met een deskundige