Afkickklinieken

Of thuis afkicken

Er zijn verschillende afkickklinieken in Nederland waar je van je verslaving af kunt komen. Opname in een afkickkliniek is niet de enige mogelijkheid om af te kicken. Zo bieden we bij Trubendorffer een ambulante behandelmethode aan, wat inhoudt dat je thuis in je eigen omgeving blijft wonen terwijl je aan je verslaving werkt. Deze methode is in vele gevallen effectief gebleken. De kans op een terugval is op deze manier vaak kleiner. Zowel afkickklinieken als ambulante behandeling hebben voor- en nadelen. Onze experts helpen je om de behandelmethode te vinden die het beste op jou aansluit.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Opnames in afkickklinieken of ambulante verslavingszorg?

Wanneer je van je verslaving af wilt komen, overweeg je wellicht om je aan te melden bij afkickklinieken. Je kunt echter ook kiezen voor ambulante verslavingshulp, waarbij je thuis blijft wonen. Dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s kunnen bij deze vorm van behandelen gewoon doorgaan en je hebt de steun van je naasten. Bovendien breng je alles wat je leert meteen in de praktijk en leer je meteen met je valkuilen omgaan.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Wij zijn een erkende ggz-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Je komt regelmatig naar een van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding door onze professionals. Ook neem je deel aan zelfhulpgroepen, waarbij (ex)-verslaafden elkaar steunen in hun herstel. Er is gebleken dat jouw kans op blijvend herstel het grootst is op deze manier.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Wanneer wel naar afkickklinieken in Nederland?

Net als de ambulante behandelmethode hebben afkickklinieken natuurlijk ook voordelen. Zo kun je je helemaal op je herstel richten zonder afleiding van buitenaf. Soms is een kortdurende opname in een kliniek nodig om lichamelijk af te kicken onder medische begeleiding. Dat noemen we een detox behandeling. Wanneer je lichaam vrij is van de drugs, kun je de rest van de behandeling volgen in de afkickkliniek of thuis met de ambulante behandelmethode.


Contact met Trubendorffer

Wil je meer weten of heb je vragen over ons bewezen effectieve behandelprogramma? Bel dan 0800 999 999 8 voor een eerste gesprek. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten op onze website, dan nemen we contact met jou op. Is een tijdelijke opname nodig voor een detox, dan verwijzen we je door een naar geschikte, goede afkickkliniek. Zo helpen we jou blijvend herstellen.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.