Afkickklinieken Of thuis afkicken

Er zijn verschillende afkickklinieken in Nederland waar je van je verslaving af kunt komen. Maar ook de beste afkickklinieken hebben nadelen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit waarom afkickklinieken niet altijd de beste keuze zijn om van je verslaving af te komen. Ons ambulante behandelprogramma is minstens net zo effectief en volg je terwijl je thuis blijft wonen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Opnames in afkickklinieken of ambulante verslavingszorg?

Wanneer je van je verslaving af wilt komen, overweeg je wellicht om je aan te melden bij afkickklinieken. Je kunt echter ook kiezen voor ambulante verslavingshulp, waarbij je thuis blijft wonen. Je dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s kunnen gewoon doorgaan en je hebt de steun van je naasten. Bovendien breng je alles wat je leert meteen in de praktijk en leer je meteen met je valkuilen omgaan.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende ggz-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Je komt regelmatig naar een van onze behandellocaties voor persoonlijke begeleiding door onze professionals. Ook neem je deel aan zelfhulpgroepen, waarbij ex-verslaafden elkaar steunen in hun herstel. Hiermee is jouw kans op blijvend herstel het grootst.


Wanneer wel naar afkickklinieken in Nederland?

Afkickklinieken hebben natuurlijk ook voordelen. Zo kun je je helemaal op je herstel richten zonder afleiding van buitenaf. Soms is een kortdurende opname in een kliniek nodig om lichamelijk af te kicken onder medische begeleiding. Wanneer je lichaam vrij is van de drugs, kun je de rest van de behandeling volgen in de afkickkliniek of thuis.


Contact met Trubendorffer

Wil je meer weten over het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer? Bel dan 0800-999 9998 voor een eerste gesprek. Je kunt ook een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten op onze website, dan nemen we contact met jou op. Is een tijdelijke opname nodig, dan verwijzen we je naar de beste afkickklinieken. Zo helpen we jou blijvend herstellen.
☎ Praat nu met een deskundige