Afkickkliniek Hoofddorp

Dat kan ook anders

Je hebt de knoop doorgehakt: je gaat nu echt stoppen met je verslaving. Maar je weet ook dat je dat niet alleen kunt. Daarom overweeg je om naar een afkickkliniek in Hoofddorp te gaan. Je kunt ook kiezen voor een behandeling waarbij je thuis blijft wonen. Trubendorffer biedt ambulante verslavingszorg. Met ons bewezen effectieve behandelprogramma herstel je terwijl je gewoon thuis blijft wonen en een paar keer per week naar onze behandellocatie komt voor contact met je behandelaar. Opname is namelijk niet altijd nodig om van je verslaving af te komen. Wij hebben geen locatie in Hoofddorp, maar je kunt wel terecht in bijvoorbeeld Amsterdam.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Opname in een afkickkliniek in Hoofddorp

Sommige mensen geven de voorkeur aan opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Hoofddorp. Je richt je dan volledig op het herstel van je verslaving, zonder afleiding van buitenaf. Je hoeft zelf niet te bepalen hoe je je dag indeelt. En soms is een tijdelijke opname in een afkickkliniek voor een detox behandeling wel nodig, bijvoorbeeld om lichamelijk af te kicken van verslavende middelen als drugs, medicijnen en alcohol. Onze medewerkers kijken graag met jou mee of dit nodig is.


Ambulante verslavingszorg in Hoofddorp en omgeving

Een groot voordeel van ambulante behandeling ten opzichte van opname in een afkickkliniek in Hoofddorp is dat je alles wat je leert meteen toe kunt passen. Zo bouw je je verslavingsvrije leven op in je eigen woonomgeving en leer je met je valkuilen omgaan. Daarmee verlaag je je risico op een terugval. Bovendien kun je met ambulante verslavingszorg gewoon je dagelijkse dingen blijven doen, zoals school of werk.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Bij Trubendorffer helpen we jaarlijks honderden mensen van hun verslaving af met ons intensieve behandelprogramma. Je wordt persoonlijk begeleid door onze ervaren behandelaars en neemt deel aan zelfhulpgroepen met andere (ex-)verslaafden. Dit doe je op een van onze behandellocaties.


Contact met Trubendorffer

Opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Hoofddorp of ergens anders, of toch thuis van je verslaving herstellen? Of een combinatie van beide? Bij Trubendorffer helpen we je kiezen voor de juiste behandeling. We hebben geen behandellocatie in Hoofddorp maar je kunt wel terecht bij ons in Amsterdam of op één van onze andere behandellocaties. Wanneer het voor jou beter blijkt om eerst een korte detox behandeling in een afkickkliniek te volgen, verwijzen wij je door naar een geschikte instelling. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8