Afkickkliniek Heerlen Of thuis afkicken

Wil je herstellen van je verslaving aan middelen als alcohol of drugs? Of aan activiteiten als gamen, computeren of seks? Woon je in het zuiden van Nederland en ben je op zoek naar een afkickkliniek in Heerlen? Denk dan ook eens aan Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. Ons intensieve behandelprogramma volg je terwijl je gewoon thuis blijft wonen, waardoor de kans op blijvend herstel het grootst is.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Afkickkliniek in Heerlen

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in verslavingszorg. Wij hebben dus geen afkickkliniek in Heerlen of elders, maar werken volledig ambulant. Wanneer je in je eigen omgeving blijft wonen terwijl je herstelt van je verslaving, leer je meteen het hoofd bieden aan de prikkels die de verslaving hebben veroorzaakt en in stand houden. Ook houd je de belangrijke steun van je naasten. Met deze werkwijze hebben we al duizenden mensen van hun verslaving helpen herstellen.


Niet naar de afkickkliniek in Heerlen

Wanneer je een verslavingsbehandeling bij Trubendorffer volgt, blijf je gewoon thuis wonen. Je volgt de intensieve behandeling op één van onze behandellocaties. Woon je in Heerlen? Dan kun je terecht bij onze behandellocatie in Maastricht. Wil je toch liever in je eigen woonplaats behandeld worden? Dan kunnen wij je verwijzen naar een behandelaar in Heerlen, zoals VAVC GGZ Heerlen.


Wat kost een afkickkliniek in Heerlen?

De ambulante behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed door iedere zorgverzekeraar. Wel moet je je eigen risico betalen, wanneer je dat nog niet hebt besteed. In 2019 en 2020 is het eigen risico 385 euro.


Trubendorffer helpt je bij verslaving

Wanneer je van je verslaving wilt herstellen, kun je het beste kiezen voor een ambulante behandeling. Bij Trubendorffer blijf je gewoon thuis wonen terwijl je de behandeling volgt. Bel 0800-999 9998 om je aan te melden bij onze behandellocatie in Maastricht. Wil je toch liever naar een afkickkliniek in Heerlen? Dan verwijzen wij je naar VAVC GGZ Heerlen.
☎ Praat nu met een deskundige