Afkickkliniek Heerlen

een passende behandeling vinden

Wil je herstellen van je verslaving aan middelen als alcohol of drugs? Of aan activiteiten als gamen, computeren of seks? Woon je in het zuiden van Nederland en ben je op zoek naar een afkickkliniek in Heerlen? Dan is Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose voor jou het juiste startpunt. Wij zijn geen afkickkliniek maar bieden een intensief behandelprogramma dat je volgt terwijl je gewoon thuis blijft wonen. We hebben geen behandellocatie in Heerlen, maar je komt dan een paar keer per week naar onze locatie in bijvoorbeeld Maastricht voor professionele begeleiding. Opname in de afkickkliniek blijkt niet altijd nodig te zijn. Neem contact met ons op, dan kijken we samen met jou welke behandelmethode het meest geschikt voor je is.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Afkickkliniek in Heerlen

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in verslavingszorg. Wij hebben dus geen afkickkliniek in Heerlen of elders, maar werken volledig ambulant. Wanneer je in je eigen omgeving blijft wonen terwijl je herstelt van je verslaving, leer je meteen het hoofd bieden aan de prikkels die de verslaving hebben veroorzaakt en in stand houden. Ook houd je de belangrijke steun van je naasten. Met deze werkwijze hebben we al duizenden mensen van hun verslaving helpen herstellen.


Passende verslavingszorg in Heerlen

Wanneer je een verslavingsbehandeling bij Trubendorffer volgt, blijf je gewoon thuis wonen. Je volgt de intensieve behandeling op één van onze behandellocaties, waar je een paar keer per week naartoe komt. Met onze behandelmethode is de kans op blijvend herstel vaak het grootst. Opname in een afkickkliniek in Heerlen blijkt niet altijd nodig, maar is voor sommige mensen wel een geschikte optie. Als je een drugs-, alcohol-, of medicijnverslaving hebt kan het wel eens bevorderlijk werken om eerst een korte detox in een afkickkliniek te volgen. Daarna kun je jouw behandeling thuis vervolgen en kom je wekelijks naar een van onze behandellocaties. Neem contact met onze deskundige medewerkers op om samen met hen te kijken wat voor jou de best passende behandelmethode is.

Woon je in Heerlen? Dan kun je terecht bij onze behandellocatie in Maastricht.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Wat kost een afkickkliniek in Heerlen?

De ambulante behandeling bij Trubendorffer wordt volledig vergoed door iedere zorgverzekeraar. Wel moet je je eigen risico betalen, wanneer je dat nog niet hebt besteed. In 2024 is het eigen risico 385 euro, tenzij je voor een hoger eigen risico gekozen hebt.

Ben je verzekerd bij ASR (DITZO, De Amersfoortse), ENO (Salland, Zorgdirect, Hollandzorg) of Zorg en Zekerheid? Dan geldt er helaas een uitzondering.


Trubendorffer helpt je bij verslaving

Wanneer je van je verslaving wilt afkicken, kun je bij ons terecht voor een ambulante behandeling. Bij Trubendorffer blijf je gewoon thuis wonen terwijl je de behandeling volgt, je bezoekt daarbij regelmatig onze behandellocatie voor contact met je behandelaar. Wij hebben geen behandellocatie in Heerlen, bel 0800 999 999 8 om je aan te melden bij onze behandellocatie in Maastricht. Wil je toch liever naar een afkickkliniek in Heerlen? Ook dan helpen wij je verder, we kijken samen naar de mogelijkheden en verwijzen je door naar een geschikte afkickkliniek.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.