Afkickkliniek Limburg

Meld je nu aan

Wil je van je verslaving af en ben je op zoek naar een afkickkliniek in Limburg? Bedenk dan dat een opname in een afkickkliniek in Limburg of België niet altijd nodig is. Trubendorffer kan je helpen om van je verslaving af te komen met een ambulant programma. Wij helpen je thuis, dus zonder opname in een kliniek.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je een afkickkliniek in Limburg?

Verslaving komt veel voor en is niets om je voor te schamen. Wel is het belangrijk om goede hulp te krijgen, zodat je succesvol van je verslaving af kunt komen. Wanneer je in het zuiden van Nederland woont, denk je waarschijnlijk dat een opname in een afkickkliniek in Limburg noodzakelijk is voor je behandeling. Dit is vaak niet het geval. Trubendorffer werkt met een ambulant programma waarmee we al veel mensen thuis van hun verslaving hebben afgeholpen. Je komt een paar keer per week naar onze locatie bij Maastricht terwijl je thuis blijft wonen.


Afkickkliniek in Limburg: niet nodig

Opname in een afkickkliniek is meestal niet nodig. Trubendorffer is een GGZ-instelling met verschillende behandellocaties in Nederland, we hebben er ook één in Limburg. Wij helpen je met een persoonlijk programma dat je gewoon thuis kunt volgen. Daarmee is de kans op een terugval het kleinst. Als een tijdelijke opname toch nodig is, bijvoorbeeld voor een detox, zullen we je doorverwijzen naar Fundamentum in Limburg.


Behandeling bij Trubendorffer

Wanneer je van je verslaving af wilt, is goede hulp essentieel. Als je in het zuiden van het land woont, denk je dan al gauw aan een opname in een afkickkliniek in Limburg (of misschien zelfs België). Dit is echter lang niet altijd nodig. Bij Trubendorffer helpen we je thuis van je verslaving af te komen, dus zonder dat je hoeft te worden opgenomen. Is een tijdelijke opname toch noodzakelijk? Dan kunnen we je verwijzen naar een afkickkliniek in Limburg, dit meestal niet het geval. Bel ons nog vandaag voor een eerste gesprek via telefoonnummer 0800-999 9998. Wij helpen je stoppen met je verslaving.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond en verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste (gratis) gesprek beantwoorden we al jouw vragen, daarna beslis je of je door wil gaan met jouw behandeling.

Er is geen wachtlijst. Je kunt direct starten met je leven te veranderen.