Cadier en Keer afkickkliniek Of thuis afkicken

Wil je van je verslaving herstellen en woon je in het zuiden van het land? Dan denk je mogelijk aan een afkickkliniek in Limburg, bijv. in Cadier en Keer. Een opname is echter niet altijd nodig om te herstellen van je verslaving. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je met een ambulant behandelprogramma waarbij je gewoon thuis blijft wonen. In Cadier en Keer een afkickkliniek bezoeken in dus meestal niet nodig.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Hoe werkt Trubendorffer?

Bij Trubendorffer weten we hoe moeilijk het kan zijn om blijvend van je verslaving te herstellen. Onze ervaren professionals doen er alles aan om je te ondersteunen bij deze strijd. Je komt meerdere keren per week naar onze behandellocatie, bijvoorbeeld nabij Cadier en Keer. Een afkickkliniek is meestal niet nodig. Mocht een tijdelijke opname toch nodig zijn, bijvoorbeeld voor een detoxbehandeling, dan kunnen we je verwijzen naar een geschikte kliniek in de buurt.


Locatie van Trubendorffer in Limburg

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Limburg (in Cadier en Keer)? Trubendorffer heeft meerdere behandellocaties in Nederland, waar je onze effectieve behandeling volgt. Wij hebben onder andere een behandellocatie nabij Cadier en Keer – geen afkickkliniek dus. Je volgt onze behandeling terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Daarmee is de kans op een terugval het kleinst.


Worden de kosten vergoed?

Waar in Nederland je je behandeling ook volgt, de kosten van een verslavingsbehandeling worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dus ook de behandeling bij Trubendorffer wordt 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt maximaal de kosten van je eigen risico (in 2019 en 2020: 385 euro).


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer

Zoek je in Cadier en Keer een afkickkliniek? Overweeg dan ook eens de ambulante behandeling van Trubendorffer. Je herstelt in je vertrouwde omgeving en bezoekt regelmatig onze behandellocatie nabij Cadier en Keer (bij Maastricht). Bel ons op 0800-999 9998 voor een afspraak.
☎ Praat nu met een deskundige