Cadier en Keer afkickkliniek

Passende verslavingszorg

Wil je van je verslaving herstellen en woon je in het zuiden van het land? Dan denk je mogelijk aan een afkickkliniek in Limburg, bijv. in Cadier en Keer. Een opname is echter niet altijd nodig om te herstellen van je verslaving. Wij helpen je met een ambulant behandelprogramma waarbij je gewoon thuis blijft wonen. Mocht opname in een afkickkliniek in Cadier en Keer toch nodig zijn, dan kijken we met jou naar de mogelijkheden en verwijzen we je door.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Hoe werkt Trubendorffer?

Bij Trubendorffer weten we hoe moeilijk het kan zijn om blijvend van je verslaving te herstellen. Onze ervaren professionals doen er alles aan om je te ondersteunen bij deze strijd. Je komt meerdere keren per week naar onze behandellocatie, bijvoorbeeld nabij Cadier en Keer. Tijdens je behandeling kun je alles wat je leert direct in je dagelijks leven integreren. Een afkickkliniek is niet in alle gevallen nodig. Mocht een tijdelijke opname toch nodig zijn voor optimaal herstel, bijvoorbeeld voor een detox behandeling, dan kunnen we je verwijzen naar een geschikte kliniek in de buurt.


Onze locatie in Limburg

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Limburg (in Cadier en Keer)? Trubendorffer heeft meerdere behandellocaties in Nederland, waar je onze effectieve behandeling volgt. Wij hebben onder andere een behandellocatie nabij Cadier en Keer – geen afkickkliniek dus. Je volgt onze behandeling terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Daarmee is de kans op een terugval vaak het kleinst. Voor sommige mensen kan opname in een afkickkliniek wel een geschikte optie zijn. Onze experts kijken met jou mee en geven je passend advies over de meest geschikte behandelmethode.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Worden de kosten vergoed?

Waar in Nederland je je behandeling ook volgt, de kosten van een verslavingsbehandeling worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dus ook de behandeling bij Trubendorffer wordt 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt maximaal de kosten van je eigen risico (in 2024: 385 euro).


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer

Zoek je in Cadier en Keer een afkickkliniek? Neem dan contact met ons op, Trubendorffer is het juiste startpunt om aan jouw verslaving te werken. Wij bieden een ambulante behandeling, je herstelt in je vertrouwde omgeving en bezoekt regelmatig onze behandellocatie nabij Cadier en Keer (bij Maastricht). Als blijkt dat opname in een afkickkliniek voor jou toch de beste optie is, dan verwijzen we je door. Bel ons op 0800 999 999 8 voor een afspraak en om de mogelijkheden te bespreken.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.