Detox Rotterdam

Afkicken op een passende manier

Ben je verslaafd en woon je in de Randstad, dan overweeg je mogelijk een behandeling in een detox kliniek in Rotterdam om van je verslaving af te komen. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit waarom opname voor een detox in Rotterdam niet altijd nodig is. Wij bieden ambulante verslavingszorg, waarbij je herstelt terwijl je thuis woont. Is een tijdelijke opname voor een detox toch nodig, dan verwijzen we je naar een afkickkliniek bij jou in de buurt.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Detox in Rotterdam

Om lichamelijk af te kicken van verslavende middelen kan een detox in Rotterdam nodig zijn. Je stopt dan onder medische begeleiding met het middel, waarbij de ergste ontwenningsverschijnselen worden behandeld. Na de lichamelijke detox volg je een psychologische behandeling om echt van je verslaving af te komen.


Thuis afkicken of naar een detox kliniek in Rotterdam

Opname voor een detox in Rotterdam is niet altijd nodig. Je kunt met veel middelen ook zelf thuis stoppen. Bij Trubendorffer kunnen we je daarbij helpen. Is een detoxbehandeling in een afkickkliniek wel nodig, dan verwijzen wij je naar een professionele kliniek bij jou in de buurt. De psychologische behandeling volg je daarna bij ons, terwijl je gewoon thuis woont. Zo helpen we jou altijd aan de behandeling die bij jou past.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling die gespecialiseerd is in ambulante verslavingszorg. Onze behandeling bestaat uit abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie en deelname aan zelfhulpgroepen. Omdat je thuis woont terwijl je ons intensieve behandelprogramma volgt, bouw je je verslavingsvrije leven op in je eigen woonomgeving. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel het grootst.


Trubendorffer helpt je aan de juiste behandeling

Wil je deskundig advies of een detox in Rotterdam de beste behandeling is voor jouw verslaving? Bel dan gratis naar Trubendorffer via telefoonnummer 0800 999 9998.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.