Detox kuur

Ontgiften

Een detox kuur kan nodig zijn om van je verslaving af te komen. Je lichaam wordt dan vrij van het verslavende middel. Je kunt een detox kuur thuis doen of kiezen voor opname voor een detox kuur in Amsterdam of een andere stad bij jou in de buurt. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose werkt met een effectief behandelprogramma dat je volgt terwijl je thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat is een detox kuur?

Bepaalde middelen zijn lichamelijk verslavend. Je moet steeds meer gebruiken om hetzelfde effect te ervaren. En als je niet gebruikt, ervaar je vervelende ontwenningsverschijnselen. Bij een detox kuur stop je met een middel zodat het helemaal uit je lichaam gaat. Daarna volg je een psychologische behandeling om echt van je verslaving af te komen en de kans op een terugval zo klein mogelijk te maken.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Kun je een detox kuur thuis doen?

Wanneer de ontwenningsverschijnselen niet al te heftig zijn, kun je prima kiezen voor een detox kuur thuis. Maar sommige middelen zijn zo verslavend dat je beter kunt kiezen voor een opname in een afkickkliniek. Je stopt dan onder medische begeleiding, waarbij de ergste ontwenningsverschijnselen behandeld worden.


Stoppen met je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Je woont gewoon thuis tijdens de behandeling en bouwt je verslavingsvrije leven op met alles wat je leert. Je volgt ons behandelprogramma online of op een van onze behandellocaties. Je kunt onze behandeling ook combineren met een opname voor een detox kuur in Amsterdam of een stad bij jou in de buurt.


Contact met Trubendorffer

Weet je niet wat in jouw geval het beste is: een detox kuur in een kliniek of thuis? Neem dan contact op met Trubendorffer om te bepalen welke behandeling jou de grootste kans van slagen geeft. Je bereikt ons via telefoonnummer 0800 999 9998.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.