Stoppen met blowen uiterlijk

Wat verandert er?

Wat voor effect heeft blowen op je lichaam en wat doet stoppen met blowen met je uiterlijk? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose geeft informatie en helpt je stoppen met blowen. Met ons effectieve behandelprogramma herstel je thuis en kom je regelmatig naar ons voor persoonlijke begeleiding.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Afkickverschijnselen

Cannabis is lichamelijk en geestelijk verslavend. Als je verslaafd bent aan blowen en dan stopt, is de kans groot dat je afkickverschijnselen krijgt. Je kunt last hebben van:

  • Slecht slapen en levendige dromen
  • Prikkelbaarheid
  • Woede
  • Angst
  • Zweten
  • Gewichtsveranderingen

Voordelen van stoppen met blowen

Wist je dat stoppen met blowen niet alleen je uiterlijk verbetert, maar dat ook de rest van je lichaam er gezonder van wordt? Zo verlaag je je risico op kanker en hersenschade. Ook voelen de meeste mensen zich een stuk fitter en herstellen de problemen met je geheugen en concentratie door de cannabis meestal ook grotendeels.


Wat doet stoppen met blowen met je uiterlijk?

Na het doorstaan van de afkickverschijnselen slaap je meestal beter, waardoor je minder wallen hebt. Je oogwit wordt weer helder. Vrouwen die door de cannabis een mannelijker beharingspatroon hebben gekregen, zien dat hun hoofdhaar weer voller wordt en de extra beharing op de rest van hun lichaam minder wordt. Je kunt in gewicht aankomen, omdat stoppen met blowen je stofwisseling vertraagt.


Trubendorffer helpt je stoppen met blowen

Na het stoppen met blowen is je uiterlijk vaak een van de eerste dingen die herstelt. Psychisch herstellen is vaak moeilijker, zeker wanneer je zwaar verslaafd bent. Bij Trubendorffer helpen we je herstellen met een intensief behandelprogramma, dat je volgt op één van onze behandellocaties terwijl je gewoon thuis woont. Zo herstel je in je eigen woonomgeving en is je kans op blijvend herstel het grootst.

Je bereikt ons van 07:00 tot 22:00 op 0800-999 9998 voor een persoonlijk gesprek. Ook buiten deze uren kun je contact met ons opnemen. Je krijgt dan een antwoordbandje te horen waar je jouw gegevens achter kunt laten. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

☎ Bel 0800 - 999 999 8