Blowen test

Doe de test

Wanneer je regelmatig cannabis (wiet, hasj, THC) gebruikt, kun je eraan verslaafd raken. Maar wanneer is je cannabisgebruik onschuldig en wanneer wordt het een probleem? Doe nu de wietverslaving test van Trubendorffer en krijg antwoord op de vraag: blow ik teveel? Dit is een ander soort cannabis test dan de wiet test die de politie gebruikt om THC in je speeksel aan te tonen. Met een serie vragen kom je er via de blowen test achter of je mogelijk wietverslaafd bent. Trubendorffer kan je van je verslaving afhelpen met een thuisprogramma.

Doe de
blowen test


Blow ik teveel?

Met de blowen test kun je erachter komen of je mogelijk wietverslaafd bent. Je kunt dan niet meer zonder wiet en verdoezelt je wietgebruik. Je blowt vaker dan je wilt, ook al heb je er last van. Je verwaarloost jezelf en je verantwoordelijkheden, waardoor je ruzie krijgt met je omgeving en in de financiële problemen komt. Andere gevolgen van een cannabisverslaving zijn:

  • Slecht slapen
  • Slechte concentratie en geheugenproblemen
  • Nergens zin in hebben
  • Sombere, prikkelbare en angstige gevoelens
  • Longproblemen

Uitslag van de wietverslaving test

Een wiet test van de politie toont THC in je speeksel aan. De blowen test van Trubendorffer werkt anders: je beantwoordt een aantal vragen over je wietgebruik. De uitslag van de cannabis test geeft aan of je mogelijk wietverslaafd bent. Als dat zo is, of je wilt meer informatie over blowen en wietverslaving, neem dan contact op met Trubendorffer voor hulp bij afkicken.


Behandeling van wietverslaving bij Trubendorffer

Als uit de blowen test blijkt dat je mogelijk een wietverslaving hebt, bel dan naar Trubendorffer voor een intakegesprek. Wij zijn bereikbaar via 0800-999 9998. Bij Trubendorffer geloven we dat je het beste van je verslaving af kan komen in je eigen woonomgeving. We werken daarom met een bewezen effectief afkickprogramma zonder opname in een kliniek.

Heb jij vragen naar aanleiding van je blowen test? Bel 0800-999 999 8. Voor meer informatie over cannabisverslaving kun je contact met ons opnemen: Trubendorffer.

☎ Bel 0800 - 999 999 8

”Categorie: Wietverslaving