cannabis verslaving

wij kunnen jou helpen

Stoppen met cannabis? Zo lukt het

Denk je dat het gebruik van wiet of hasj niet zo erg is? En dat je er niet verslaafd aan kunt raken? Helaas, ook cannabis is verslavend. En afkicken van cannabis is niet zo makkelijk. Gelukkig is het met de juiste hulp mogelijk om definitief van je cannabis verslaving af te komen.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de blowtest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Cannabis verslavend?

Omdat hasj en wiet worden gezien als softdrugs, wordt er vaak gedacht dat je er niet verslaafd aan kunt raken. Onzin. Zeker omdat het thc-gehalte in wiet en hasj tegenwoordig heel erg sterk is, kun je ook aan cannabis verslaafd raken. Bovendien is blowen heel slecht voor je gezondheid. En dagelijks cannabis roken, heeft ook nog eens negatieve gevolgen voor je leven. Je studie, werk en sociale leven lijden eronder. Herkenbaar? Samen pakken we je cannabis verslaving aan.


Cannabis gevolgen

Softdrugs mogen dan onschuldig lijken, de gevolgen op de korte en lange termijn kunnen groot zijn. Gebruik je regelmatig cannabis dan kun je onder andere last krijgen van:
● Slechter geheugen
● Problemen met concentratie
● Flauwvallen
● Problemen op school of op het werk
● Psychoses
● Angsten en depressie


Afkicken van cannabis

Ben je gewend om dagelijks hasj of wiet te roken, dan is het niet makkelijk om te stoppen met cannabis. Maar echt, met de juiste begeleiding lukt het. Bovendien heb je minder last van ontwenningsverschijnselen als je op de juiste manier afkickt. Zodat je je al heel snel beter dan ooit zal voelen. Dit zijn de voordelen van afkicken van cannabis:
● Minder last hebt van somberheid en angst
● Een betere gezondheid en conditie
● Een beter concentratievermogen en kortetermijngeheugen
● Je geeft minder geld uit
● Je functioneert beter op school of op je werk
● Je slaapproblemen verdwijnen waardoor je uitgerust bent en meer energie hebt


Cannabisverslaving? Zo kom je eraf!

Heb je een cannabis verslaving? Schaam je niet. Je bent niet de enige en met de juiste hulp kom je er vanaf. Wij zijn er voor je! Je kunt ons 365 dagen per jaar bereiken en we hebben geen wachtlijsten.

Trubendorffer biedt intensieve en effectieve ambulante zorg. Dit betekent dat je tijdens de behandeling gewoon thuis kunt blijven wonen en door kunt gaan met je dagelijkse leven.

Hierdoor leer je om te gaan met lastige situaties en is de kans op een terugval klein. Bovendien worden onze behandelingen volledig vergoed door je ziektekostenverzekering (op je eigen risico na).

Direct een intake inplannen? Bel ons via 0800-999 999 8. 

☎ Bel 0800 - 999 999 8